Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Bezienswaardigheden DubaiOp Ontdek Dubai.NL vind je alle bijzondere bezienswaardigheden in Dubai. Van het hoogste gebouw tot aan de grootste shopping mall ter wereld en van skiëen in de woestijn tot een woestijnsafari; unieke bezienswaardigheden vind je in Dubai!

De populairste bezienswaardigheden in Dubai zijn de Burj Khalifa (het hoogste gebouw ter wereld), het Palmeiland met het Atlantis Hotel,

Naast alle nieuwbouw zijn er ook oude bezienswaardigheden in Dubai zoals het te vinden in het Al Fahidi District met verschillende musea. Andere bezienswaardigheden in Dubai zijn de boulevard The Walk, de Jumeirah Moskee en de Dubai Creek.

De overige shopping malls zijn ook op zichzelf staande bezienswaardigheden. Dubai heeft verder vele wolkenkrabbers en andere bijzondere gebouwen, waardoor je je ogen uitkijkt!

Alle bezienswaardigheden in Dubai

Hieronder vind je alle informatie over de bezienswaardigheden in Dubai.

 

Bezienswaardigheden in Dubai

De eerste bezienswaardigheden in Dubai die je zie, zodra je van het vliegveld Dubai International Airport richting The Palm Jumeirah rijdt, is de Sheikh Zayed Road. Deze snelweg loopt dwars door Dubai richting Abu Dhabi en is aan weerszijden volgebouwd met hoge gebouwen en en wolkenkrabbers.

Als je alle bezienswaardigheden in Dubai wil bekijken dan kun je het beste een auto huren in Dubai of met het openbaar vervoer te reizen zoals de Dubai Metro of je kunt een taxi op straat aanhouden.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden in Dubai is de Burj Al Arab en het Palm eiland die Dubai definitief op de toeristische kaart hebben gezet. Tevens groeit The Dubai Mall, de grootste shopping mall ter wereld en de andere shopping malls in Dubai, uit tot waarschijnlijk de meeste populaire bezienswaardigheden in Dubai. in The Dubai komen jaarlijks meer toeristen, dan in totale aantal toeristen bedraagt welke New York City bezoeken! In The Dubai Mall vind je ook verschillende bezienswaardigheden. Dubai heeft de titel voor het grootste aquarium ter wereld in deze shopping mall gevestigd. 

In de oude stad van Dubai vind je bezienswaardigheden zoals de Gold Souk en Spice Souk waar je het vele uitgestalde goud en specerijen kunt bewonderen. Voor meer cultuur kun je ook het Dubai Museum bezoeken, waar je zelf kunt bekijken hoe Dubai er vroeger uit zag. Deze bezienswaardigheden in Dubai zijn ook populair onder toeristen om te bezoeken. 

Als je een vakantie naar Dubai wil boeken dan zul je in ieder geval je ogen uitkijken met alle bezienswaardigheden Dubai!

 

Zoeken