Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Souk Madinat DubaiGelegen naast het Jumeirah Hotel, het zwemparadijs Wild Wadi Park en vlak bij de Burj Al Arab, vind je het prachtige Souk Madinat.

Souk Madinat Jumeirah combineert traditionele Midden-Oosterse winkelcultuur en je vindt er winkeltjes en kraampjes met een mix van boetiekmerken, woonaccessoires, souvenirwinkels, luxe mode en sieraden.

Met een mix van winkellocaties biedt Souk Madinat Jumeirah voor elk wat wils door een unieke winkelervaring met smalle en kronkelige gangen, sprookjesachtige verlichtingssfeer en door de geuren van oude parfums worden je zintuigen op allerlei manier geraakt tijdens het winkelen.

Souk Madinat Jumeirah is rolstoelvriendelijk, met toegang via een lift bij de hoofdingang naar het winkelcentrum en de lift in de winkelstraten die naar de Souk Promenade leiden.

Restaurants

Souk Madinat JumeirahNaast de vele winkeltjes vind je in Souk Madinat 24 restaurants met keukens van over de hele wereld, waaronder Italiaans, Aziatisch, Indiaas, Perzisch, traditioneel Arabisch en Libanees, Frans en Amerikaans.

Alle Souk Madinat Jumeirah restaurants en cafés hebben een perfect uitzicht over de Arabische architectuur, de bijzondere kunstmatige waterwegen die rondom het gebied zijn aangelegd of de iconische Burj Al Arab.

Entertainment

In Souk Madinat kun je niet alleen de hele dag winkelen en dineren, maar Souk Madinat Jumeirah biedt toeristen ook verschillende amusementsactiviteiten, van shows in het Madinat Theatre tot Abra Tours door de waterkanalen en een opwindend nachtleven.

Openingstijden en locatie Souk Madinat Jumeirah

  • Winkels: 10:00 - 23:00
  • Restaurants: 8:00 - 2:00

Locatie 

  • Gelegen bij Jumeirah Beach, cruising bij Umm Suqeim street en Jumeirah Street.

Souks in Dubai

Bezienswaardigheden Dubai

Zoeken