Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Vakantie in Dubai

Ontdek Dubai.NL heeft alle informatie voor een vakantie in Dubai om zo goed voorbereid op reis te gaan.

Hier vind je alle informatie over de vele hotels, goedkope vliegtickets, maar ook alle bezienswaardigheden die je tijdens een vakantie in Dubai kunt bezoeken zoals het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa.

Bekijk derecreaties mogelijkheden zoals bijvoorbeeld woestijnsafari of winkelen in de shopping malls.

Daarnaast vind je hier allerlei de restaurants met de heerlijke gerechten en alles over de uitgaansgelegenheden in Dubai zoals cafés, bars, clubs en evenementen. Natuurlijk kom je ook andere handige zaken te weten voor je vakantie in Dubai zoals het openbaar vervoer, het weer en klimaat en de koers van de euro/dirham.

Hieronder vind je de top 5 belangrijkste zaken voor je vakanties, waaronder alle hotels, vliegtickets, bezienswaardigheden, tips en daarom begin eigenlijk je vakantie in Dubai al op Ontdek Dubai.NL! 

 

1Hotels, appartementen en villa's

In Dubai zijn honderden opties om te overnachten; van goedkope hotels tot de meeste luxe resorts. Bekijk hieronder alle hotels, appartementen, villa's, resorts, vakantiehuizen en hostels voor een vakantie in Dubai. 

2Vliegtickets naar Dubai

Vliegtickets voor je vakantie naar Dubai kun je op verschillende manieren boeken en via Ontdek Dubai.NL vind je een overzicht van aanbieders:

 

Expedia Vliegtickets.nl World Ticket CenterTix.nl  Sunweb Prijsvrij   

 

...en meer goedkope vliegtickets naar Dubai ➔

3Bezienswaardigheden in Dubai

Tijdens je vakantie in Dubai kun je enorm vele bezienswaardigheden ontdekken in dit bijzondere emiraat en zul je tijdens je vakantie in Dubai je geen moment vervelen!

 

4Vakantie tips Dubai

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste vakantietips voor een vakantie in Dubai.

 

5Recreatie & ontspanning

In Dubai zijn naast de vele bezienswaardigheden ook verschillende manieren om lekker te ontspannen of de meest uitdagende recreatie activiteiten te doen!

Zoeken