Dubai

Vakantie in Dubai

Ontdek Dubai.NL heeft alle informatie voor een vakantie in Dubai om zo goed voorbereid op reis te gaan.

Hier vind je alle informatie over de vele hotels, goedkope vliegtickets, maar ook alle bezienswaardigheden die je tijdens een vakantie in Dubai kunt bezoeken zoals het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. Alle soorten recreatiemogelijkheden komen aanbod zoals winkelen in de shopping malls of juist een avontuurlijke woestijnsafari. 

Daarnaast vind je hier allerlei de restaurants met de heerlijke gerechten en alles over de uitgaansgelegenheden in Dubai zoals cafés, bars, clubs en evenementen. Natuurlijk kom je ook andere handige zaken te weten voor je vakantie in Dubai zoals het openbaar vervoer, het weer en klimaat en de koers van de euro/dirham.

Hieronder vind je alle hotels, vliegtickets, bezienswaardigheden, tips en begint je vakantie in Dubai op Ontdek Dubai.NL! 

Hotels, appartementen, villa's en resorts in Dubai

In Dubai vind je honderden verschillende manieren om te overnachten; van goedkope hotels tot de meeste luxe resorts.

Bekijk het compleet overzicht van alle beschikbare hotels, appartementen, villa's, resorts, vakantiehuizen en hostels om uit te kiezen voor een vakantie in Dubai. 

 

Vliegtickets naar Dubai

Vliegtickets voor je vakantie naar Dubai kun je op verschillende manieren boeken en via Ontdek Dubai.NL vind je een overzicht van aanbieders:

 

Expedia Vliegtickets.nl World Ticket CenterTix.nl  Sunweb Prijsvrij   

 

...en meer goedkope vliegtickets naar Dubai ➔

Bezienswaardigheden in Dubai

Tijdens je vakantie in Dubai kun je enorm vele bezienswaardigheden ontdekken in dit bijzondere emiraat en zul je tijdens je vakantie in Dubai je geen moment vervelen!

Vakantie tips Dubai

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste vakantietips voor een vakantie in Dubai.

Ontdek Dubai.NL

Openen