Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Textile Souk DubaiDe Dubai Textile Souk is een traditionele markt voor textielproducten in de historische Bur Dubai wijk (soms ook aangeduid als de Old Souk). Het is een van de vele Souks die Dubai kent of gekend heeft.

Dit was ooit de belangrijkste bazaar in de stad, hoewel het commerciële belang al lang is vervaagd door o.a. de shopping malls in de stad.

In de Textiel Souk in Dubai vind je een scala aan materialen en stoffen uit het zoals je nog nooit gezien hebt en welke perfect zijn voor allerlei kledingstukken, linnen goed of andere creatieve uitingen.

Je vindt hier stoffen van goede kwaliteit in verschillende ontwerpen en kleuren tegen een redelijke prijs. Daarnaast vind je hier ook kledingaccessoires zoals knopen, stenen, kant en anderen materialen.

De drukke straatjes van de Textiel Souk met een ongekend aanbod aan stof & kledingaccessoires zijn voor iedereen die van mode en kleding houdt fascinerend om te bekijken en te bezoeken, maar vergeet niet te onderhandelen met de verkopers over de prijs!

Tegenover de Textiel Souk aan de andere kant van de Dubai Creek ligt de Dubai Spice Souk en Dubai Gold Souk in Deira, die je kunt bereiken door met een abraboot de oversteek van de Dubai Creek te maken.

Textiel Souk DubaiEen boottocht met een abra kost slechts 1 dirham.

Locatie en openingstijden Textile Souk Dubai

Bekijk hieronder de locatie en openingstijden van de Textile Souk in Dubai

  • Zaterdag t/m donderdag: 10:00 tot 13:00 en van 17:00 tot 22:00.
  • Vrijdag: 17:00 tot 22:00.

Locatie 

  • Sikkat Al Khail Street, Deira, Dubai.

Openbaar vervoer

  • Het metrostation en busstation Al Ghubaiba is slecht 8-10 minuten lopen vanaf de Textiel souk.

Souks in Dubai

Bezienswaardigheden Dubai

Zoeken