Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Miracle Garden DubaiMiracle Garden Dubai is een unieke bloementuin in Dubai maar bovenal dit warme en droge gedeelte van de wereld.

In de woestijn zul je namelijk niet snel een bloementuin verwachten maar sinds 2013 wordt er ieder jaar een grote tuin in Dubai gevuld met de meest kleurrijke bloemen en creaties versierd met bloemen. In de Miracle Garden Dubai zie je meer dan 45 miljoen bloemen in ongeveer 60 verschillende soorten.

Nog indrukwekkender zijn de artistieke arrangementen in de tuin. In 2016 heeft Dubai Miracle Garden een wereldrecord in het Guinness Book of Records verdiend voor het creëren van de grootste bloemeninstallatie, een levensgrootte model van een Emirates A380 Airbus. Dit vliegtuig was compleet met bewegende turbines en was gemaakt van 5 miljoen bloemen door meer dan 200 bouwers.

Aangezien water schaars in de woestijn is, worden de attractie door een aantal waterbesparende methoden voor zien van water. Dit gebeurt o.a. door afvalwater recycling, druppelbesproeiing en capillaire matten om vocht efficiënter te verdelen.

Foto credit:Dubaimiraclegarden.com

Tickets Miracle Garden Dubai

De bloementuin in Dubai is meestal van november t/m april of mei geopend. Via Ontdek Dubai.NL kun je alvast online de tickets en toegangskaarten voor Miracle Garden Dubai bestellen. Op deze manier hoef je niet in de rij voor de kassa te staan, ben je verzekerd van je toegangskaarten en ga je onbezorgd op vakantie naar Dubai! 

Het is ook mogelijk om combinatie tickets te bestellen voor Miracle Garden Dubai en Global Village Dubai.

Miracle Garden Dubai tickets

Miracle Garden Dubai tickets
Dubai: voorrangsticket voor Dubai Miracle Garden
€ 23,80
Dubai: Miracle Garden-toegangsticket met hoteltransfer
€ 49,85
Dubai: Miracle Garden en Global Village Reis met Opties
€ 93,94
Meer tickets

Locatie Miracle Garden

Meer bezienswaardigheden in Dubai

Zoeken