Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Attractieparken in DubaiIn Dubai zijn de in de afgelopen jaren vele attractieparken geopend waar je tijdens een vakantie uitstekend kunt vermaken en de meest spectaculaire of bijzondere attracties vindt.

Zo vind je er pretparken, themaparken, waterparken, dierenparken en natuurparken voor jong en oud. Ontdek bijvoorbeeld het spectaculaire Motiongate dat als thema Hollywood heeft, ga op safari in het Dubai Safari Park, ervaar de prachtige kunstwerken van Legoland of ga naar een van de waterpretparken zoals Wild Wadi Park, Aquaventure of het Laguna waterpark. Kortom voor iedereen is er wel een leuk attractiepark in Dubai te vinden!

Je kunt in de attractieparken in Dubai je veelal de hele dag vermaken, aangezien er naast de attracties en entertainment vaak ook verschillende eetgelegenheden en cafétjes te vinden waar je lekker kunt nagenieten van een dag vol avonturen en sensatie.

Deze attractieparken zijn verspreid over de stad en allemaal goed te bereiken met het openbaar vervoer, taxi of gehuurde auto. Bij de meeste attractieparken zijn grote parkeerplaatsen of ondergrondse parkeergarages waar je de auto kunt parkeren..

Toegangskaarten attractieparken 

Via Ontdek Dubai.NL kun je alvast gemakkelijk en snel tickets en toegangskaarten bestellen voor al deze attractieparken. Het grote voordeel hiervan is dat je niet meer in de rij bij de kassa hoeft te staan. Op deze manier kun je ook goed de invulling van je vakantie plannen aangezien je verzekerd bent van je tickets voor de leukste attractieparken. Het is daarnaast mogelijk om combinatie tickets te bestellen voor meerdere attractieparken, waarmee je vaak goedkoper uit bent, dan wanneer je de toegangskaarten los koopt

Attractiepark Tickets

Attractiepark Tickets
Dubai: Atlantis Aquaventure Toegangsticket Waterpark
€ 80,00
Dubai: Zwemmen met dolfijnen in het Atlantis Waterpark
€ 268,75
Dubai: Dolfijn Encounter & Aquaventure Waterpark Ticket
€ 218,75
Meer tickets

Attractieparken & Pretparken

Bekijk hieronder het overzicht van alle attractieparken in Dubai.

Ski Dubai

by Super User

Wild Wadi Park

by Super User

Dubai Dolphinarium

by Super User

Adventureland Sharjah

by Super User

Dubai Safari Park

by Super User

LEGOLAND Dubai

by Super User

Motiongate Dubai

by Super User

Bollywood Parks Dubai

by Super User

VR Park Dubai

by Super User

Zoeken