Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Meestgestelde vragen en antwoorden over wat te doen in DubaiIn Dubai kun je tijdens je vakantie enorm veel nieuwe, leuke, uitdagende, spannende, bijzondere en avontuurlijke dingen doen.

Voor jong en oud is er veel te beleven en te zien. Je kijkt je ogen uit naar de mooiste gebouwen en bouwwerken, er zijn volop recreatieve mogelijkheden en ook in de avonduren hoef je je niet te vervelen.

Zo kun je een woestijnsafari gaan ondernemen, maar ook lekker shoppen in de shopping malls of gewoon aan het strand liggen en genieten van de aangename, zonnige temperaturen.

Via Ontdek Dubai.NL vind je alle vragen en antwoorden over wat je kunt doen in Dubai en gezien moet hebben tijdens je vakantie!

 

FAQ - Wat te doen in Dubai

Bekijk hieronder alle vragen over wat te doen in Dubai

Kun je snorkelen in Dubai?

Dubai is een perfecte locatie om te snorkelen en duiken. Door de ligging aan de kalme en warme Perzische Golf, heb je zeer helder water en kun je er geweldig snorkelen of duiken! Er zijn prachtige locaties te vinden om de onderwaterwereld te ontdekken en zelfs kunstmatige wrakken aangelegd die je kunt ontdekken.

Duiken in Dubai ➜

Kun je uitgaan in Dubai?

In Dubai zijn er verschillende soorten uitgaangsgelegenheden zoals in Nederland. Je vindt er vele clubs, discotheken, bars, restaurants en andere vormen van entertainment. Deze locaties beschikken ook bijna allemaal over een licentie om alcoholische dranken te schenken waardoor het door vele toeristen en locals bezocht wordt.

Entertainment in Dubai ➜

Waar kun je uitgaan in Dubai?

De uitgaangsgeleden in Dubai zijn verspreid over de gehele stad. Verschillende hotelketens beschikken over eigen clubs of discotheken die vaak onder- of bovenin het hotel gevestigd zijn. Daarnaast zijn er allerlei bars en cafe's te vinden op de meeste popualire toeriste locaties zoals DownTown Dubai of The Walk Boulevard.

Clubs en discotheken in Dubai ➜

Wat kun je doen in Dubai?

In Dubai kun je heel veel dingen doen die je misschien nog nooit eerder hebt gedaan. Denk aan een woestijnsafari, parachutespringen, of het grootste reuzenrad ter wereld bezoeken. Natuurlijk zijn er ook vele attractieparken en recreatieparken te vinden en kun je allerlei watersportactiviteiten beoefenen. De lijst aan activiteiten wat je kan doen in Dubai is enorm lang!

Recreatie in Dubai ➜

Wat te doen in Dubai in de zomer?

In de zomer is de temperatuur in Dubai zodanig hoog dat vele toeristen in deze maanden de stad vermijden. Toch is er prima te leven, getuige de meer dan 3 miljoen inwoners die de stad rijk is. Als je bijvoorbeeld op doorreis naar Azië of Australië bent in de zomer, dan kun je nog steeds tijdens een tussenstop in Dubai allerlei leuke dingen doen en bekijken.

Tussenstop in Dubai ➜

Wat moet je in Dubai gezien hebben?

De lijsten van dingen die je in Dubai gezien moet hebben, wordt elk jaar langer. De stad breidt jaarlijks uit met nieuwe bezienswaardigheden en bijzondere locaties waar je je ogen uitkijkt. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn toch wel de Burj Khalifa, het Burj Al Arab hotel, het Atlantis Hotel op het kunstmatige palmeiland Palm Jumeirah en The Dubai Mall. Echter is dit nog maar het topje van de ijsberg! Bekijk alle bezienswaardigheden in Dubai op Ontdek Dubai.NL en waan je alvast op vakantie!

Bezienswaardigheden in Dubai ➜

 

Vragen & antwoorden over Dubai - Categorieën

De stad & Emiraat Dubai

Meestgestelde vragen en antwoorden over de stad & Emiraat Dubai

FAQ: De stad & Emiraat Dubai ➜

Leven in Dubai

Meestgestelde vragen en antwoorden over leven in Dubai

FAQ: Leven in Dubai ➜

Eten & drinken in Dubai

Meestgestelde vragen en antwoorden over eten & drinken in Dubai

FAQ: Eten & drinken in Dubai ➜

Vakantie naar Dubai

Meestgestelde vragen en antwoorden over Dubai

FAQ: Vakantie naar Dubai ➜

Vervoer in Dubai

Meestgestelde vragen en antwoorden over vervoer in Dubai

FAQ: Vervoer in Dubai ➜

Wat te doen in Dubai?

Meestgestelde vragen en antwoorden over wat te doen in Dubai

FAQ: Wat te doen in Dubai ➜

 

Zoeken