Dubai

Zoeken

Burj Khalifa

De Burj Khalifa is het hoogste gebouw ter wereld met commerciële en residentiële appartementen en heeft een uiteindelijke hoogte van 828 meter gekregen. De Burj Khalifa stond eerder bekend onder de naam Burj Dubai.

Bij de officiële openingsceremonie van de Burj Khalifa (4 januari 2010) werd de uiteindelijke hoogte van 828 meter aangekondigd en werd het gebouw ter ere van Sheikh Khalifa Al Nayan omgedoopt tot de Burj Khalifa.

De Burj Khalifa is hoger dan de hoogste bergtop van meer dan 30 landen zoals Nederland, België, Letland, de Malediven en Uruguay, maar niet van de Emiraten zelf. Daar vind je in Ras Al Khaimah een bergtop (Jebel Jais) die meer dan tweemaal de hoogte van de Burj Khalifa heeft.

Burj Khalifa - hoogste gebouw ter wereld

 

Lees hier onder meer informatie over cijfers en indrukwekkende feiten over de Burj Khalifa zoals de bouw, constructie, de inrichting van het gebouw, het observatieplatform in de Burj Khalifa en het Armani Hotel Dubai.

 

Tickets Burj Khalifa

Via Ontdek Dubai.NL kun je alvast je toegangstickets voor een bezoek aan de Burj Khalifa en het observatiedeck 'At The Top' en 'At The SKY Top' boeken. In samenwerking met Viator kun je zo op een veilige en betrouwbare manier allerlei soorten Burj Khalifa tickets bestellen voor je vakantie. Zo ga je onbezorgd naar Dubai en hoef je ook niet in een lange rij te staan!

Burj Khalifa tickets

Burj Khalifa
Burj Khalifa 'At the Top' inclusief afternoon tea in Burj al Arab
Vanaf € 252,95
Toegang tot het observatiedek van de Burj Khalifa
Vanaf € 35,74
Toegang tot het observatiedek van de Burj Khalifa in Dubai
Vanaf € 35,28
Meer tickets

Openingstijden en toegangsprijzen Burj Khalifa

De kassa bij de Burj Khalifa is elke dag geopend vanaf 09.30.

  • Zondag t/m Woensdag: 10.00-22.00
    (Laatste tour: 21:15)
  • Donderdag t/m Zaterdag: 10.00-24.00
    (Laatste tour: 23:15)

 

 

Ontdek Dubai.NL

Openen