Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Stranden van DubaiDe stranden van Dubai zijn zeer populair onder toeristen.

Bij verschillende (luxe) hotels in Dubai vind je een privéstrand die aan het hotel gelegen is. Daarnaast zijn er in Dubai ook stranden waar je gratis kunt verblijven. Het is in de meeste gevallen ook mogelijk om op de privéstranden te gaan zonnebaden. In dat geval betaal je een bedrag tussen de 150 en 750 dirham.

De zee van Dubai is over het algemeen kalm, maar uiteraard dien je altijd rekening te houden met sterke (onder-)stromingen. Op bepaalde momenten in het jaar kunnen er ook kwallen dicht bij het strand van Dubai zitten. In dat geval wordt dit meestal aangegeven door middel van waarschuwingsborden. 

Hieronder vind je informatie over de stranden in Dubai.

1Strand regels en informatie

Er zijn een aantal regels waaraan je dien te houden als je naar het strand van Dubai gaat. Een voorbeeld hiervan is dat het verboden is om topless te zonnen.

 

Alles strand regels in Dubai➔

2Gratis stranden Dubai

Verschillende stranden in Dubai zijn behoren tot de luxe strandhotels die er langs de kust te vinden zijn. Natuurlijk zijn er in Dubai ook een aantal gratis stranden te vinden waar je zonder te betalen lekker kunt zonnen en zwemmen in de zee.

Bekijk het overzicht van de gratis stranden in Dubai.

 

Alle gratis stranden Dubai ➔

3Top 5 beste strand Dubai

Dubai heeft prachtige zandstranden en een rustige zee met heerlijke warme temperaturen. De beste stranden in Dubai zijn voorzien van loungestoelen en banken om lekker te luieren. Daarbij kun je vaak ook drankjes bestellen. Verder verzorgt vaak een DJ voor een lekkere achtergrond en loungemuziek

Via Ontdek Dubai.NL vind je een overzicht van de top 5 mooiste en beste stranden van Dubai!

 

 Top 5 strand Dubai ➔

 

Nuttige tips voor een vakantie in Dubai

Zoeken