Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Ontdek Dubai.NLOntdek Dubai.NL is opgericht in 2008 en uitgegroeid tot de meest uitgebreide Nederlandstalige website over Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. Op deze website vind je alle informatie voor een vakantie naar Dubai en belangrijke informatie over het Emiraat.

Dubai is een van de meest populaire vakantiebestemming aan het worden. Ieder jaar bezoeken meer toeristen deze bijzondere locatie. Dubai staat bijvoorbeeld bekend om het hoogste gebouwd ter wereld en de grootste shopping mall ter wereld. Het vliegveld van Dubai is uitgegroeid tot de drukste passagiersluchthaven ter wereld, mede doordat Dubai een perfect locatie is voor een overstap/tussenstop tijdens een verre reis naar Azië of Australië.

Voor een vakantie naar Dubai heeft Ontdek Dubai.NL alle informatie over hotels en vliegtickets. Dubai heeft een eigen vliegmaatschappij, Emirates Airlines, welke dagelijks vanaf Schiphol Amsterdam naar Dubai vliegen. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld met KLM en andere vliegmaatschappijen naar Dubai te vliegen. Op deze website vind je verder goedkope hotels in Dubai, strand hotels in Dubai, maar ook hotels dicht bij het vliegveld Dubai International Airport.

Ontdek Dubai biedt alle informatie over de recreatie/entertainment in Dubai en de vele bezienswaardigheden zoals de Burj Khalifa, The Dubai Mall, Ski Dubai, Wild Wadi Park en meer. Daarnaast vind je hier een overzicht van de meest belangrijke en nuttige tips voor een vakantie naar Dubai en natuurlijk alle informatie over het Emiraat, de geschiedenis, economie en de gebouwen in Dubai.

Contact

Ontdek Dubai.NL kan op verschillende wijze een informatieve, facilitaire en contactuele partner zijn m.b.t. Dubai gerelateerde zaken.

Met meer dan 10 jaar ervaring beschikt Ontdek Dubai.NL over een uitgebreid netwerk in en rondom Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier.

 

RTL 4 / Blue Circle - De Bachelor

De Bachelor - RTL 4

 

Ontdek Dubai.NL heeft facilitaire ondersteuning geleverd aan het Tv-programma "De Bachelor".

De Nederlandse versie van The Bachelor werd van mei t/m juni 2011 elke woensdag vanaf 20:30 uitgezonden door RTL 4. In de 2 finale-afleveringen streden 3 overgebleven dames om het hart van de Bachelor te veroveren. Elk van de dames kreeg de gelegenheid om uitgebreid op date te gaan in Dubai.

De Bachelor - RTL 4

 

Ontdek Dubai.NL heeft, ter voorbereiding van de opnames, facilitaire ondersteuning verleend aan productiebedrijf Blue Circle voor het mede mogelijk maken van De Bachelor. Blue Circle is o.a. verantwoordelijk voor de producties van RTL Boulevard, Boer Zoekt Vrouw en X-Factor. Bij het facilitaire support dat Ontdek Dubai.NL geleverd heeft voor De Bachelor kan men denken aan;

  • Facilitair onderkomen voor crew & cast.
  • Contactpersoon in Dubai.
  • Transportmiddelen (o.a. personenauto’s, limousine en watervliegtuig)
  • Filmlocaties (o.a. Ski Dubai, woestijn-safari en diverse 5 sterren hotels en resorts)

 

Bekijk alle afleveringen via RTL.nl

 De Bachelor - RTL 4

Zoeken