Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Adverteren op Ontdek DubaiOntdek Dubai.NL is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest uitgebreide Nederlandse website over Dubai.

In de afgelopen decennia is wereldwijd het toerisme naar Dubai gigantisch gegroeid.

Dit geldt niet in de laatste plaats voor de Nederlandse toeristen die naar Dubai gaan voor een korte of lange vakantie, maar ook voor een tussenstop bij een verre vakantie naar Azië of Australië is Dubai een uitstekende locatie.

Rond 2008 bezochten 30.000 Nederlanders dit bijzondere emiraat, terwijl 10 jaar later dit aantal met 500% is gestegen tot bijna 150.000 Nederlandse vakantiegangers.

In totaal bezochten 15 miljoen toeristen vanuit alle continenten de stad Dubai. De verwachting is dat deze trend de komende jaren verder voortgezet zal worden.

Naast een vakantie naar Dubai is de stad ook een aantrekkelijke locatie voor het organisatie van festiviteiten en sportevenementen, waardoor de aandacht voor Dubai op verschillende vlakken toeneemt.

Via Ontdek Dubai.NL is het mogelijk om jaarlijks honderdduizenden in Dubai geïnteresseerden te bereiken. Voor vragen en/of mogelijkheden over adverteren op Ontdek Dubai.NL verwijzen wij graag naar het contactformulier.

 

Alles over Dubai

Zoeken