Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Hotels Dubai

In Dubai zijn hotels te vinden voor ieders budget; van eenvoudige, goedkope hotels tot aan luxe 5 sterren hotels. Dubai is in de afgelopen jaar uitgebouwd tot een stad waar meer dan 1000 hotels te vinden te vinden zijn, die gezamenlijk bijna 80.000 kamers hebben. 

Om de groei van toeristen aan te blijven kunnen worden er ieder jaar in Dubai meer nieuwe hotels gebouwd. Er is wel Dubai een hoge bezettingsgraad voor de hotelkamers en appartementen ondanks het hoge aantal hotels.

Dubai is geschikt voor jong en oud. Zo kun je prima met je kinderen op vakantie naar Dubai. Hotels die speciaal gericht zijn op kinderen hebben vaak leuke speelactiviteiten en aan het strand is het natuurlijk altijd goed te vertoeven.

Bijna alle hotels in Dubai bevinden zich binnen 30 minuten rijden van vliegveld Dubai International Airport en hebben ook vaak een shuttleservice om naar het vliegveld of naar de toeristische bezienswaardigheden te gaan.

Alle hotels, appartementen en villa's in Dubai

Via Ontdek Dubai vind je een compleet overzicht van alle 1 tot 5 sterren hotels, maar ook hostels, appartementen, villa's, resorts of vakantiehuizen die je per locatie, thema of type kunt zoeken!

 

Kies een datum voor beschikbare hotels

 

Zoeken