Dubai

Zoeken

Hotels Dubai

In Dubai zijn hotels te vinden voor ieders budget; van eenvoudige, goedkope hotels tot aan luxe 5 sterren hotels. Dubai is in de afgelopen jaar uitgebouwd tot een stad waar meer dan 1000 hotels te vinden te vinden zijn, die gezamenlijk bijna 80.000 kamers hebben. 

Om de groei van toeristen aan te blijven kunnen worden er ieder jaar in Dubai meer nieuwe hotels gebouwd. Er is wel Dubai een hoge bezettingsgraad voor de hotelkamers en appartementen ondanks het hoge aantal hotels.

Dubai is geschikt voor jong en oud. Zo kun je prima met je kinderen op vakantie naar Dubai. Hotels die speciaal gericht zijn op kinderen hebben vaak leuke speelactiviteiten en aan het strand is het natuurlijk altijd goed te vertoeven. Dubai is ook een bestemming die onder oudere vakantiereizigers populair is.

Alle hotels, appartementen en villa's in Dubai

Dubai heeft de laatste jaren vele nieuwe hotels gebouwd, waardoor de meeste hotels van alle gemakken voorzien zijn. De meeste hotels in Dubai bevinden zich binnen 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Dubai en hebben ook vaak een shuttleservice om naar het vliegveld of naar de toeristische bezienswaardigheden te gaan. Via Ontdek Dubai vind je een compleet overzicht van alle verschillende hotels, maar ook appartementen, villa's, resorts, hostels of cruise. 

1- 5 sterren hotels in Dubai

Sterren Hotels Dubai

 Alle 1 tot 5 sterren hotels in Dubai ➔

 

Hotels in Dubai per type

Type Hotels Dubai

 Alle type overnachtingen in Dubai ➔

 

Hotels in Dubai per locatie

Locaties Hotels Dubai

 Alle hotels per locatie in Dubai ➔

 

Hotels in Dubai per thema

Thema Hotels Dubai

Alle hotels per thema ➔

 

 

Ontdek Dubai.NL

Openen