Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Hotels, appartementen, resorts, villas in DubaiIn Dubai vind je honderden hotels, appartementen en aparthotels geclassificeerd van 1 - 5 sterren, maar ook goedkope hostels en pensions om goed te kunnen overnachten in het emiraat. Verder heb je ook een enorme keuze uit luxe resorts, de mooiste villa's op bijzondere locaties in Dubai en de leukste vakantiehuizen. 

De hotels en appartementen zijn verspreid over de stad te vinden, al zijn er wel een aantal gebieden waar je de meeste hotels zult vinden zoals:

  • Deira en Bur Dubai (het oude centrum, gelegen rondom de Dubai Creek)
  • Downtown Dubai (in de buurt van o.a. de Burj Khalifa en Dubai Mall)
  • Al Barsha (gelegen in de buurt van o.a. de Mall of the Emirates en Ski Dubai)
  • Jumeirah (aan het strand bij o.a. de Burj Al Arab en Palm Jumeirah)
  • Dubai Marina (de woon-/jachthaven in het zuiden van de stad)
  • Sheikh Zayed Road (de snelweg waaraan vele wolkenkrabbers te vinden zijn)

De resorts, villa's en vakantiehuizen zijn ook voornamelijk langs de kust van Dubai en op de Palm Jumeirah te vinden. Echter vind je ook op andere plekken luxe villa's, resorts en vakantiewoningen in Dubai. Zo kun je een villa bij een van de golfbanen boeken of een sprookjesachtige resort gelegen aan de rand van de woestijn. Voor een lager budget vind je goedkope hotels, hostels en pensions voornamelijk in het oude centrum van de stad

Via Ontdek Dubai.NL vind je een overzicht van alle hotels en appartementen in Dubai en het aanbod van resorts, villa's en vakantiehuizen zodat je een goede keuze kunt maken voor een vakantie in Dubai!

Hotels in Dubai

Zoeken