Dubai

Zoeken

Aquaventure - Atlantis Dubai

Het Atlantis the Palm hotel is gelegen op “The Palm Jumeirah” en staat in het teken van de verloren stad Atlantis. Er zijn diverse grote aquaria met tropische vissen, haaien, roggen en dolfijnen. Dit bijzonder sprookjesachtige resort biedt u alle faciliteiten voor een onbezorgde vakantie.

De “Royal Towers of Atlantis” zien er van de buitenkant fascinerend uit, hierin bevinden zich de smaakvol ingerichte kamers. Elke kamer in het Atlantis Hotel Dubai biedt prachtig uitzicht over zee of over Palm Island.

Kamers in het Atlantis Hotel Dubai

Het Atlantis Hotel Dubai beschikt in totaal over meer dan 1.500 kamers en suites die van alle luxe zijn voorzien. U heeft de keuze uit diverse kamertypes, variërent van de standaard “Deluxe Rooms” tot aan de zeer exclusieve “Royal Suite”, die de verbinding vormt tussen de twee torens.

Recreatie en ontspanning

Het Atlantis Hotel Dubai beschikt over een spa met 27 behandelkamers verdeelt over twee verdiepingen. Ook is er een groot fitnesscentrum met aerobicszaal aanwezig. Aan het strand kunnen er diverse watersporten worden beoefend.
Verder heeft u de mogelijkeid om een bezoek te brengen aan een chique nachtclub of één van de gezellige bars. Ook is er een winkelpromenade met diverse boetiekjes van bekende merken. Voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen is er een speciaal entertainmentprogramma.

Het hotel ligt ongeveer 35 kilometer van de luchthaven van Dubai en is te bereiken via the Palm.

Eten en drinken

Het Atlantis Hotel Dubai beschikt over maar liefst 17 eetgelegenheden. Van een poolbar in het zwembad tot luxe restaurants met bekende chef-koks. Ook het wereldberoemde “Nobu” restaurant is in het hotel aanwezig. In het Atlantis Hotel Dubai kunt u gerechten proeven met Aziatische invloeden. Verder vindt u diverse specialiteitenrestaurants, waaronder een steakhouse met vele grillspecialiteiten en een Italiaans restaurant waar uitstekende pasta’s voor u worden bereidt.

Bij het Alantis Hotel Dubai bevindt zich het waterpark “Aquaventure”. Eén van de glijbanen gaat 75 meter stijl naar beneden, waarna u uitkomt in een glazen tunnel langs een lagune met haaien. Een andere attractie is een 2 kilometer lange “wild river” waar u op banden kunt ronddrijven. Verder zijn er diverse zwembaden en een groot zandstrand.

Bekijk ook

Sluiten