Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Aquaventure - Atlantis Dubai

Het Atlantis the Palm hotel is gelegen op The Palm Jumeirah en is gebaseerd op de verloren stad Atlantis. In het hotel vind je daarom diverse grote aquaria met tropische vissen, haaien, roggen en dolfijnen. Dit bijzondere en sprookjesachtige resort heeft alle faciliteiten voor een onbezorgde vakantie.

Het hotel ligt ongeveer 35 kilometer van de luchthaven van Dubai en ziet er van de buitenkant fascinerend uit, maar van binnen vind je ook bijzondere interieurs. Elke kamer in het Atlantis Hotel Dubai biedt prachtig uitzicht over zee of over het palmeiland.

Het Atlantis Hotel Dubai beschikt over twee verdiepingen met een spa met 27 behandelkamers , een groot fitnesscentrum met aerobicszaal en verder is er een chique nachtclub en verschillende gezellige bars. 

Aan het strand kunnen er diverse watersporten worden beoefend. Ook is er een winkelpromenade met diverse boetiekjes van bekende merken. Voor kinderen is er een speciaal entertainmentprogramma.

Naast het hotel is het waterpark Aquaventure te vinden waar je met dolfijnen kunt zwemmen of tussen de haaien kunt glijden!

Tickets Atlantis / The Palm

Atlantis/The Palm Dubai tickets

Atlantis/The Palm Dubai tickets
Speedboottocht door Dubai: Marina, Atlantis, Palm en Burj Al Arab
€ 34,28
Dubai: Atlantis Aquaventure Toegangsticket Waterpark
€ 80,16
Dubai: Atlantis Aquaventure en Lost Chambers Aquarium Combo
€ 92,68
Meer tickets

Kamers

Het Atlantis Hotel Dubai beschikt in totaal over meer dan 1.500 kamers en suites die van alle luxe zijn voorzien. Er is keuze uit diverse kamertypes, variërent van de standaard “Deluxe Rooms” tot aan de zeer exclusieve “Royal Suite”, die de verbinding vormt tussen de twee torens.

Eten en drinken

Het Atlantis Hotel Dubai beschikt over maar liefst 17 eetgelegenheden. Van een poolbar in het zwembad tot luxe restaurants met bekende chef-koks. Ook het wereldberoemde “Nobu” restaurant is in het hotel aanwezig. In het Atlantis Hotel Dubai kunt u gerechten proeven met Aziatische invloeden. Verder vindt u diverse specialiteitenrestaurants, waaronder een steakhouse met vele grillspecialiteiten en een Italiaans restaurant waar uitstekende pasta’s voor u worden bereidt.

Bij het Alantis Hotel Dubai bevindt zich het waterpark “Aquaventure”. Eén van de glijbanen gaat 75 meter stijl naar beneden, waarna u uitkomt in een glazen tunnel langs een lagune met haaien. Een andere attractie is een 2 kilometer lange “wild river” waar u op banden kunt ronddrijven. Verder zijn er diverse zwembaden en een groot zandstrand.

Bezienswaardigheden in Dubai

Zoeken