Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Naif Museum DubaiHet Naif Museum in Dubai is een bijzonder museum om te bezoeken. Het museum in Dubai is het eerste politiebureau in Dubai en hoofdkantoor van het Openbaar Ministerie en de rechtbank in Dubai.

Het Naif Fort in Dubai is in 1939 op een strategische locatie, in het hart van het commerciële gebied. in Deira gebouwd. In 1990 is het Naif Fort verbouwd en sinds 1997 doet een deel van het gebouw dienst als museum en is het open voor bezoekers.

In het museum vind je alles over de geschiedenis van de politie en veiligheidsdiensten in Dubai.

Het Naif Museum in Dubai bestaat uit twee verdiepingen waar je de ontwikkelingen die de politie-uniformen in Dubai hebben ondergaan, medailles van hoge politieranken en natuurlijk wapens andere verdedigingsvoorwerpen. Er zijn officiële documenten en informatie te vinden dat sinds 1956 door de politie van Dubai beschikbaar is gesteld.

Dubai is een zeer veilige locatie om op vakantie te gaan en het museum laat mede zien hoe dit in Dubai en de rest van de Verenigde Arabische Emiraten tot stand is gekomen.

Toegangskaarten museum in Dubai

Via Ontdek Dubai.NL kun je alvast voor verschillende musea in Dubai tickets en toegangskaarten bestellen, zodat je niet in de rij bij de kassa hoeft te staan en vaak ook verschillende bezienswaardigheden met elkaar kunt combineren, waarmee je voordeliger uit bent, dan wanneer je losse tickets bestelt

Dubai Museum Tickets

Dubai Museum Tickets
Dubai: Toegangskaartje museum van de toekomst
€ 37,45
Dubai: toegangsticket voor het Museum of Illusions
€ 22,63
Dubai: toegang 3D World Selfie Museum
€ 19,94
Meer tickets

Museum Dubai over Politie en Justitie

Locatie Naif Museum Dubai

  • Naif - Deira

Openingstijden

  • Zondag - donderdag: 08:00 - 14:00
  • Vrijdag en zaterdag: gesloten

Er zijn in Dubai nog verschilleden andere interessante musea en cultuur historische bouwwerken die je kunt bezoeken.

Een aantal hiervan zijn kosteloos te bezoeken en de meeste liggen dicht bij elkaar gelegen, waarmee je gemakkelijk een aantal bezoeken kunt combineren.

Bekijk hieronder het overzicht van alle musea in Dubai.

Meer musea in Dubai

 

Zoeken