Dubai

Traditional Architecture Museum DubaiHet Traditional Architecture Museum in Dubai is te vinden in een huis dat in 1928 gebouwd is en eigendom van de vroegere Sheikh Juma Bin Maktoum Al Maktoum in het historische Al Shindagha gebied.

Het Traditional Architecture Museum is een van de beste voorbeelden van de lokale architectuur. Het is gebouwd met koraal, steen, gips, bladeren en stammen van palmbomen, chandal hout en teak hout.

In het Architecture Museum in Dubai vind je tekeningen, prototypes, samples en beeldhouwwerken (waarvan vele op realistische grootte), blauwdrukken en luchtopnamen die de stedelijke ontwikkeling van Dubai laten zien.

Het museum bestaat uit negen grote vleugels die traditionele architectuur in de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai vertegenwoordigen.

De secties vertonen de verschillende soorten van de stadsontwikkeling, zowel langs de kust en het platteland, in de woestijnen en bergen, samen met een traditionele huizen.

Traditional Architecture Museum DubaiHet museum in Dubai is aan de kust van de Dubai Creek te vinden, vlak bij het Sheikh Saeed bin Maktoum's House.

Locatie Traditional Architecture Museum

  • Al Shindagha - Bur Dubai

Openingstijden

  • Zondag - donderdag: 08:00 - 14:00
  • Vrijdag en zaterdag: gesloten

Toegangsprijs Traditional Architecture Museum

  • Gratis

 

Officiële website Traditional Architecture Museum ➜

Meer musea in Dubai

Recreatie in Dubai

Ontdek Dubai.NL

Openen