Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Traditional Architecture Museum DubaiHet Traditional Architecture Museum in Dubai is te vinden in een huis dat in 1928 gebouwd is en eigendom van de vroegere Sheikh Juma Bin Maktoum Al Maktoum in het historische Al Shindagha gebied.

Het Traditional Architecture Museum is een van de beste voorbeelden van de lokale architectuur. Het is gebouwd met koraal, steen, gips, bladeren en stammen van palmbomen, chandal hout en teak hout.

In het Architecture Museum in Dubai vind je tekeningen, prototypes, samples en beeldhouwwerken (waarvan vele op realistische grootte), blauwdrukken en luchtopnamen die de stedelijke ontwikkeling van Dubai laten zien.

Het museum bestaat uit negen grote vleugels die traditionele architectuur in de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai vertegenwoordigen.

De secties vertonen de verschillende soorten van de stadsontwikkeling, zowel langs de kust en het platteland, in de woestijnen en bergen, samen met een traditionele huizen.

Entree tickets musea in Dubai

Je kunt via Ontdek Dubai.NL gemakkelijk en veilig alvast tickets voor verschillende musea en andere bezienswaardigheden bestellen. Hierbij is het ook mogelijk om combinatie-tours te boeken, waarmee je bijvoorbeeld een bezoek aan het museum kunt combineren met een of meerdere andere activiteiten. Op deze manier bespaar je flink op de entreeprijzen!

Dubai Museum Tickets

Dubai Museum Tickets
Dubai: Toegangskaartje museum van de toekomst
€ 37,32
Dubai: toegangsticket voor het Museum of Illusions
€ 22,55
Dubai: toegang 3D World Selfie Museum
€ 22,08
Meer tickets

Traditional Architecture Museum Dubai

Locatie Traditional Architecture Museum

Het museum in Dubai is aan de kust van de Dubai Creek te vinden, vlak bij het Sheikh Saeed bin Maktoum's House.

  • Al Shindagha - Bur Dubai

Openingstijden

  • Zondag - donderdag: 08:00 - 14:00
  • Vrijdag en zaterdag: gesloten

 

Meer musea in Dubai

 

Zoeken