Dubai

Informatie DubaiAlle informatie over Dubai vind je al meer dan 10 jaar via Ontdek Dubai.NL!

Van de belangrijkste tips en informatie voor een vakantie in Dubai tot aan het wonen en werken in dit unieke emiraat, maar natuurlijk krijg je ook alles te weten en een hoop informatie over Dubai zelf.

Zo vind je hier de belangrijkste informatie voor het boeken van hotels, vliegtickets of bijvoorbeeld toegangskaartjes, maar daarnaast vind je hier ook exclusieve tips en nuttige informatie zoals kledingvoorschriften of het drinken van alcohol. Als je gewoon een informatieve site zoekt over het ontstaan van het Emiraat, de economie en bijvoorbeeld alle bouwwerken dan zit je hier ook goed.

Via Ontdek Dubai.NL vind je dus het grootste informatieaanbod over Dubai en het land de Verenigde Arabische Emiraten en is de meest uitgebreide Nederlandse website over Dubai.

Algemene informatie over Dubai

Als je meer informatie over het emiraat Dubai en de geschiedenis hiervan wilt weten, dan vind je hier hieronder een aantal nuttige informatiepagina’s. Leer alles over de ontstaansgeschiedenis van Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast vind je nog meer informatieve artikelen over o.a. de geschiedenis en de sheik Mohammed Bin Rashid Al Maktoum.

Informatie over vakantie naar Dubai

Vakantie DubaiDubai is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste bestemmingen om van een heerlijke vakantie te genieten. De informatievoorzieningen zijn daarom ook sterk verbeterd en de informatiekloof is zo goed als verdwenen.

Het toerisme is voor Dubai een belangrijke factor geworden en daarmee is Ontdek Dubai.NL uitgegroeid tot dé belangrijkste informatiegids met alle informatie voor je gebundeld.

Als je op vakantie naar Dubai wil, dan vind je hier de belangrijkste informatie die je nodig hebt om je reis te boeken en invulling te geven. Zo kun je via Ontdek Dubai.NL goedkope vliegtickets boeken, vind je een overzicht van de mooiste hotels en alle informatie over het huren van een auto.

Verder kun je hier alvast je toegangskaarten en tickets boeken voor attracties, evenementen en andere bezienswaardigheden in Dubai.

Zo hoef je niet in de rij voor de kassa te staan en ben je verzekerd van je toegangskaartjes! Lees verder voor meer informatie.

Vliegtickets ➜ Hotels ➜Auto huren ➜ Tickets & Toegangskaarten ➜

Informatie over bezienswaardigheden in Dubai

Bekijk hieronder alle informatie over de bezienswaardigheden in Dubai zoals de Burj Khalifa, Burj Al Arab of de woestijn van Dubai!

Informatie over recreatie in Dubai

In Dubai hoef je je nooit te vervelen, aangezien er vele recreatiemogelijkheden zijn. Ga lekker winkelen in een van de shopping malls of brengen een bezoek aan een van de cultuurhistorische musea. Je kunt natuurlijk ook gaan skiën in Ski Dubai of zwemmen in het Wild Wadi Park!

Shopping malls ➜Musea ➜

Bekijk hieronder alle informatie over recreatie in Dubai.

Overige informatie Dubai

Via Ontdek Dubai.NL vind je nog veel meer informatie over het eten en drinken, kleding, weer en klimaat, geld wisselen van euro’s naar dirhams en bijvoorbeeld het openbaar vervoer in Dubai.

Weer & klimaat ➜Geld omwisselen ➜Openbaar vervoer ➜

Bekijk alle informatietips over Dubai hieronder:

Ontdek Dubai.NL

Openen