Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Skydive DubaiSkydive Dubai een onderneming gespecialiseerd in parachutespringen in Dubai. Skydiven is in Dubai zeer populair geworden en in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste skydive locatie ter wereld.

Het centrum is gelegen bij het palmeiland The Palm Jumeirah waardoor je tijdens een sky dive sprong, de meest adembenemende uitzichten hebt!

Om de parachuutsprong te maken en te kunnen skydiven wordt je naar grote hoogte gebracht, om vervolgens met 210 km p/uur naar beneden te springen! Er is een dropzone (het gebied waar je overheen vliegt) ter grootte van 26000 vierkante meter. Skydive Dubai heeft een landingsterrein van 60 x 700 meter, bestaande voor 75% uit water en 25% land van de Palm Jumeirah.

In het Skydive Dubai Cafe kun je naderhand bijkomen van alle spanningen en de adrenaline laten zakken. Natuurlijk als je geen skydive sprong wil gaan maken, kun je hier alle parachutisten zien landen!

Bij Skydive Dubai gelden de hoogste veiligheidsnormen onder de regelgeving van de Emiraten Aerosports Federation (EAF).

Skydive tandemsprong maken

Als je nog nooit parachutesprong hebt gemaakt en geskydived hebt, dan is een tandemsprong zeer geschikt om deze geweldige ervaring te beleven. Tijdens deze vrije val maak je samen met een van de professionele instructeurs een tandemparachutesprong boven de Palm Jumeirah of de woestijn.

Tickets skydive 

Via Ontdek Dubai.NL kun je alvast tickets kopen om zelf een parachutesprong/sky-dive sprong te gaan maken boven Dubai! In een 60 seconde durende sky dive tandemsprong val je met bijna 200 km per uur naar beneden. Bekijk hieronder alle tickets die je direct kunt boeken en reserveren voor een onvergetelijke ervaring!

Dubai recreatie tickets

Dubai recreatie tickets
Dubai: Tandem skydive ervaring op de Palm
€ 663,06
Meer tickets

Openingstijden en prijs Skydive Dubai

Parachutespringen DubaiEen parachutesprong is een ongelofelijke ervaring. Daarom wordt bij elke skydive sprong door SkyDive Dubai foto's en video's gemaakt zodat je een blijvende herinnering krijgt van dit geweldige avontuur!

Prijs (tandem) parachutespringen Dubai

  • Prijs: 1999 AED

De openingstijden van Skydive Dubai zijn:

  • Maandag - Donderdag: 8:00 - 16:00
  • Vrijdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00
  • Zondag: gesloten

Belangrijke informatie voor skydiven in Dubai

  • Voor alle skydive en parachutesprongen is een ID-kaart verplicht om te tonen en dien je 18 jaar of ouder te zijn.
  • Het wordt aangeraden om comfortabele sportkleding en sportkleding te dragen. Geen sandalen, laarzen of hoge hakken. Mouwloze t-shirts en met een diepe uitsnede of korte broeken worden afgeraden. Dit in verband met de parachute-uitrusting die je zult dragen.
  • Het is verplicht om binnen de gewichtslimiet te blijven (incl. kleding)en binnen de BMI grenzen te blijven. Voor mannen is dit maximaal 100 kg en een BMI van maximaal 30, voor vrouwen is dit 90kg en een BMI van maximaal 27,5.
  • Het wordt ten zeerste afgeraden om 24 uur voor je sprong te gaan duiken in de zee.
  • Het is verboden om 24 uur voor je sprong alcohol of drugs te gebruiken.

 

Officiële website SkyDive Dubai

 

Recreatie in Dubai

Zoeken