Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Aquaventure Atlantis DubaiAquaventure is een van de meest populaire water(pret)park ter wereld en is te vinden op The Palm Jumeirah bij het Atlantis Resort in Dubai.

Geniet van de sensatie van het grootste en meest opwindende waterpark in het Midden-Oosten.

Aquaventure Dubai is bestaat uit 42 hectare vol met leuke attracties waaronder Master Blasters, speedslide, rivieren, stroomversnellingen, Splashers speeltuin, weelderige tropische landschappen en een prive-strand.

Gasten van Atlantis hebben onbeperkt toegang tot het waterpark.

Tickets Aquaventure Dubai

Via Ontdek Dubai.NL kun je alvast tickets en toegangskaarten kopen voor de entree van Aquaventure, zodat je niet meer in de rij hoeft te staan.

Daarnaast kun je ook gelijk toegangskaartjes bestellen voor de Underwater Zoo, waar je uniek kijk kunt hebben in de onderwaterwereld!

Aquaventure tickets Dubai

Aquaventure tickets Dubai
Dubai: Aquarium & Burj Khalifa Level 124, 125 Combo Ticket
€ 67,35
Dubai: Aquarium en onderwaterdierentuin dag toegangsbewijs
€ 38,27
Dubai: Atlantis Aquaventure Toegangsticket Waterpark
€ 81,64
Meer tickets

 Attracties in Aquaventure Dubai

Aquaventure Atlantis DubaiIn Aquaventure vind je onder andere de volgende attracties:

  • The leap of faith: 27,5 meter hoog en 61 meter lang, vanaf de top van de Ziggurat worden de Leap of Faith rijders afgeschoten door een doorzichtige tunnel, om vervolgens door een met haaien gevuld lagune, te glijden. Een unieke ervaring!
  • The Plunge: Daal af naar het centrum van de Ziggurat op een van onze vele water-coasters. Twist, draai en schiet omhoog langs de power-jets van The Plunge.
  • Shark Attack: Reis naar de mysterieuze kern van de Ziggurat door donkere tunnels te draaien voordat de opkomende langzaam in de lagune in een rustig tempo haai bekijken.
  • The Rapids: Deze hoge octaan rivier neemt rijders op een witte water reis door grotten met vele wendingen.
  • The Torrent River: Volg de 600 meter lange weg van een getijdenrivier met echte golven in een weelderig tropisch landschap.
  • Waterspeelplaats voor jonge kinderen: Deze water speeltuin heeft veel spanning en sensatie voor de jongere kinderen onder de 1,2 meter hoog. Twee grote kantelen emmers draaien en loslaten met water, klimrekken en touwbruggen leiden tot vele glijbanen.
  • Splashers speeltoestellen: De perfecte plek voor gezinnen met jongere kinderen, Splashers biedt waterige leuk voor de kleintjes.

Openingstijden

  • Dagelijks geopend vanaf 10:00 tot zonsondergang.
  • (Openingstijden afhankelijk van de tijd van het jaar.)
  • Kinderen < 12 jaar dienen met begeleiding van een volwassene het park te betreden.

Recreatie in Dubai

Zoeken