Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

In Dubai vind je naast de meeste luxe en bijzondere hotels, ook verschillende hostels, budget of 1 ster hotels voor een veel lager budget.

Hoewel deze 1 ster / budget hotels in Dubai vaak niet beschikken over een eigen zwembad (of zijn vaak erg klein), zijn de hostels en budgethotels voor de rest wel van alle gemakken voorzien.

De standaard kwaliteit van alle hotels in Dubai is over het algemeen erg hoog, aangezien de meeste hotels pas in de recente jaren zijn gebouwd en nog relatief nieuw zijn, waardoor ook de 1 ster hotels of hostels over het algemeen zeer goed verzorgd zijn.

Bekijk hieronder alle hostels, budget en 1 ster hotels in Dubai.

712 x 1 ster / budget hotels in Dubai

Kies een incheckdatum en uitcheckdatum om prijzen van de 1 ster / budget hotels in Dubai te zien.

TOP 5 - 1 ster / budget hotels in Dubai

Grand Heights Hotel Apartments - Dubai

Grand Heights Hotel Apartments

Tecom - Dubai
+ Meer info
 • Appartement
 • Studio
Type kamers
Faciliteiten
Fotos
Incheckenvanaf 14:00
Uitcheckenvoor 12:00
Signature Hotel Apartments and Spa - Dubai

Signature Hotel Apartments and Spa

Dubai Marina - Dubai
+ Meer info
 • Appartement
 • Studio
 • Villa
Type kamers
Faciliteiten
Fotos
Incheckenvanaf 14:00
Uitcheckenvoor 12:00
Vacation Bay - Standpoint - Downtown - Dubai

Vacation Bay - Standpoint - Downtown

Downtown Dubai - Dubai
+ Meer info
 • Appartement
Type kamers
Faciliteiten
Fotos
Incheckenvanaf 15:00
Uitcheckenvoor 11:00
Al Bustan Centre & Residence - Dubai

Al Bustan Centre & Residence

Al Nahda, beside Al Nahda Metro Station - Dubai
+ Meer info
 • Appartement
 • Partneraanbieding
 • Tweepersoons
Type kamers
Faciliteiten
Fotos
Incheckenvanaf 14:00
Uitcheckenvoor 12:00
Marina Hotel Apartments - Dubai

Marina Hotel Apartments

Marina Walk - Dubai
+ Meer info
 • Appartement
 • Partneraanbieding
Type kamers
Faciliteiten
Fotos
Incheckenvanaf 15:00
Uitcheckenvoor 12:30

 

Locaties budget hotels

In Dubai zijn de hotels verspreid over de gehele stad te vinden en zo geldt dit ook voor de goedkopere, 1 ster en budget hotels. Toch vind je de meeste van deze budgethotels in het oude gedeelte van Dubai en specifiek in de wijk Deira.

Vanuit deze locaties kun je het oudere gedeelte van Dubai bezoeken, waaronder het historische Al Fahidi district met de verschillende musea en het culturele erfgoed van Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast kun je ook op gemakkelijk vanuit de hostels en budget hotels de verschillende souks (traditionele markten) bezoeken of met een abra (traditionele boot) over de Dubai Creek varen.

Als je vervolgens de andere bezienswaardigheden in Dubai wilt bekijken dan kun je heel gemakkelijk gebruik maken van de metro van Dubai. Op deze manier kun je voordelig reizen door de stad om bijvoorbeeld de Burj Khalifa, Dubai Mall, Burj Al Arab en het Palmeiland Palm Jumeirah te bezoeken.

Backpack hotels Dubai

Als je gaat backpacken in Dubai of verder naar bijvoorbeeld in Azië, Australië of Nieuw-Zeeland dan vind je in Dubai ook genoeg geschikte budget of 1 ster hotels die je tijdens je backpack reis kunt gebruiken om te overnachten.

Dubai is een ideale locatie om als overstap te gebruiken tijdens een backpack trip en ook hiervoor zijn er geschikte budget hotels te vinden voor backpackers.

In een aantal low budget hotels in Dubai kun je over een eigen kamer beschikken, maar een bed op een slaapzaal behoort ook tot de mogelijkheden bij een aantal 1 ster hotels.

Bekijk hierboven het overzicht van alle 1 ster en budget hotels en maak een goede keuze om het bijzondere emiraat Dubai te bezoeken en te genieten van alle bezienswaardigheden die er te zien bewonderen en te doen zijn!

Zoeken