Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Wonderbus DubaiDe Wonder Bus is waarschijnlijk het meest bijzonder openbaar vervoersmiddel in Dubai.

Er zijn in Dubai verschillende vormen van openbaar vervoer waaronder een uitgebreid netwerk van bussen, maar ook het openbaar vervoer over water is populair en een belangrijke vervoersmiddel voor toeristen en de lokale bevoking van het Emiraat.

Deze amfibiebus in Dubai is combinatie van beide vervoersmiddelen want de Wonder Bus kan zowel op het land rijden, als op het water varen waardoor dit tot de amfibievoertuigen behoort.

De eerste keer dat je deze bijzondere bus het water in ziet of voelt rijden dan zul je waarschijnlijk nog een beetje vreemd opkijken, maar zodra je eenmaal vaart is er geen verschil ten opzichte van een gewone rondvaartboot.

De Wonder Bus vaart over de Dubai Creek, de rivier die Dubai instroomt, en onderweg zul je vele bezienswaardigheden en hoge wolkenkrabbers zien. Zo kom je o.a. langs Shindagha heritage Village, Diving village, Old souk, Gold souk en Spice souk.

Deze bijzondere rondvaart met een amfibiebus in Dubai duurt ongeveer 1 uur. De Wonder Bus boot biedt plaats aan maximaal 38 personen en is van alle moderne gemakken voorzien waaronder airconditioning, toiletten, geluidssysteem, tv en dvdspeler. Het is ook mogelijk om de bus voor een prive boottocht te huren.

Amfibiebus DubaiEen rondvaart met dit amfibievoertuig is een leuke manier om Dubai vanaf het waterkant te bewonderen en is een belevenis om nooit te vergeten!

Vertrektijden Wonder Bus

  • Dagelijks rond 10:30 / 12:30 / 16:15

Prijzen Wonder Bus - Amfibiebus

  • Kinderen tot 9 jaar: 115 AED
  • Volwassen: 160 AED

Het is van belang om 1 dag van te voren tickets te boeken.

Locatie

Je kunt tickets boeken bij het Burjuman Center Mall op de begane grond.

 

Officiële website Wonder Bus ➜

 

Openbaar vervoer in Dubai

Bezienswaardigheden in Dubai

Zoeken