Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Abra rondvaart in DubaiEen abra rondvaart in Dubai kan op de verschillende wateren die het emiraat kent. Dubai is een prachtige locatie om met de traditionele boten te varen.

Op de Dubai Creek varen vele abra's die als watertaxi functioneren en waarmee je goedkoop en snel naar de overkant van de creek kunt varen. Naast deze handige vorm van openbaar vervoer, kun je ook een abra rondvaart in Dubai maken en op een rustige manier Dubai van een bijzonder kant kunt bekijken.

Er wordt gevaren in elektrische, traditionele abra's boten zorgen voor een rustige boottocht.

In Dubai zijn naast de natuurlijke wateren ook verschillende kunstmatige meren en kanalen aangelegd, waaronder Madinat Jumeirah en het Burj Khalifa Lake. Je kunt op deze en verschillende andere romantische en bijzondere plekken een rondvaart boeken.

Naast een abra rondvaart kun je ook een rondvaart in Dubai maken langs de verschillende bezienswaardigheden en onder het genot van een hapje en een drankje. Voor een lange rondvaart langs kun je ook de Dubai Ferry gebruiken.

Bekijk hieronder het overzicht van de verschillende plekken vanaf waar je een rondvaart in Dubai kunt ondernemen.

Abra rondvaart tickets

Om verzekerd te zijn van een rondvaart kun je alvast via Ontdek Dubai.NL tickets boeken voor een abra rondvaart in Dubai.

Rondvaarten in Dubai

Rondvaarten in Dubai
Dubai: Wandeltour door de oude stad met Souks, Abra rit & Snacks
€ 17,91
Dubai: Souks, straateten, Abra en de oude stad
€ 7,50
Dubai: Oud Dubai met musea, Abra Cruise en proeverijen van de Souks
€ 7,50
Meer tickets

 1  Abra rondvaart Madinat Jumeirah

Abra Dubai Madinat JumeirahEen van de meest bijzondere locaties aan de kust van Dubai is ongetwijfeld Madinat Jumeirah, gelegen aan de linkerkant van de Burj Al Arab. Op dit kunstmatig aangelegde 'paradijs' kun je een Abra rondvaart maken en genieten van de idyllische plaatjes die je om je heen ziet.

Het complex bestaat uit allerlei kanalen, bruggetjes, scheepswrakken en is omringt door palmbomen, waardoor een rondvaart madinat Jumeirah absoluut een aanrader is!

Een abra rondvaart bij Madinat Jumeirah duurt 20 minuten en is te bereiken van het Souk Abra station, vlak bij de Souk Madinat Jumeirah.

Openingstijden

 • Dagelijks tussen 10:00 - 23:00

Prijzen

 • 75 AED per volwassene en 40 AED per kind.

 2  Abra rondvaart Burj Khalifa Lake

Abra rondvaart Burj Khalifa LakeRondom de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld is een groot, kunstmatige meer aangelegd dat de toepasselijke naam het Burj Khalifa Lake draagt. Deze indrukwekkende en prachtige omgeving is een van de meest bijzondere locaties in Dubai om een rondvaart of cruise te boeken.
Vaar langs de dansende fonteinen, The Fountains, en bekijk de grootste gechoreografeerd fonteinen ter wereld!

Een rondvaart op het Burj Khalifa Lake is goed te combineren met een bezoek aan het observatiedeck in de Burj Khalifa.

Openingstijden

 • 17:45 - 23:30

Prijzen

 • 65 AED per persoon

Tickets zijn beschikbaar bij de Fountain promenda waar speciale Dubai Fountain Lake Ride kiosken zijn. Je kunt ook aan de kassa bij de Burj Khalifa tickets kopen voor een rondvaart.

 3  Abra rondvaart Global Village

Geniet van een traditionale abra rondvaart in de kunstmatige kanalen van het Global Village en bekijk alle bijzondere gebouwen die er te vinden zijn.

Openingstijden

 • 16:00 - 00:00

Prijzen

 • 50 AED per rondvaart

 4  Abra rondvaart Palm Jumeirah / Atlantis Hotel

In de binnenwateren rondom het palmeiland The Palm Jumeirah kun je een rondvaart maken en krijg je een goed beeld van het kunstmatig aangelegde palmeiland en het Atlantis hotel.

Hoewel het palmeiland in de zee (Perzische Golf) ligt, is het water bijna altijd kalm en vlak.

Openingstijden

 • 13:00 - 21:00

Prijzen

 • 65 AED per persoon

 5  Abra rondvaart Creek Park

Een bijzondere rondvaart in Dubai is in het creek park waar je in speciale abra's zonder motor wordt gevaren. Dit is de echt traditionele manier waarop er vroeger met abra's wordt gevaren.

Er zijn twee abra stations voor deze rondvaart:

 • Publick Library station
 • Creek Park Station

Openingstijden

 • Dagelijks 17:00 - 20:00

Prijzen

 • 60 AED per rondvaart

 

Openbaar vervoer in Dubai

Zoeken