Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Oud en nieuw 2020: vuurwerk in Dubai | Alle festiviteiten bij het Dubai Frame en de Burj Khalifa ! ➜ Top 5 locaties ✓ Video's van alle vuurwerkshows in Dubai ✓In Dubai wordt elk jaar oud en nieuw gevierd met gigantisch veel vuurwerk, lasershows en spektakel, maar het vuurwerk tijdens oud & nieuw 2020 belooft heel bijzonder te zijn!

Voor de eerste keer zal het nieuwe, iconische Dubai Frame een prominente rol spelen in de festiviteiten op oudejaarsavond.

Als indrukwekkende uitkijkpunt en fantastische locatie om de mooiste foto’s te maken van zowel de moderne stad Dubai, als het oude gedeelte, is het Dubai Frame een bijzondere plek om het jaar 2020 in te luiden.

Er zal een drie minuten durende vuurwerkshow georganiseerd worden, gevolgd door een lasershow die dit bijzondere bouwwerk zal doen verlichten.

De Dubai Frame is uiteraard niet de enige locatie in Dubai waar veel vuurwerk te zien zal zijn tijdens oud & nieuw 2019 / 2020.

Lees hieronder verder over de top 5 locaties waar je een onvergetelijke jaarwisseling kunt ervaren en het nieuwe decennium kunt inluiden met het mooiste vuurwerk ter wereld!

Video vuurwerk Burj Khalifa - Oud & nieuw 2019/2020

Bekijk hieronder de livestream van het vuurwerk rondom de Burj Khalifa tijdens oud & nieuw 2020!

Top 5 vuurwerk 2019 / 2020 in Dubai

Ontdek Dubai.NL zet de belangrijkste locaties op een rij zodat je niets van het vuurwerk en alle festiviteiten hoeft te missen!

 1. 1Burj Khalifa en the Dubai Fountains

  Burj Khalifa vuurwerk tijdens Oud & NieuwDe Burj Khalifa is natuurlijk het bekendste gebouw van Dubai, maar ook uitgegroeid tot een van de meest iconische locaties wereldwijd waar elk jaar de grootste vuurwerkshows georganiseerd worden.

  Honderdduizenden bezoekers en toeristen vanuit de hele wereld verzamelen al vroeg rondom the Dubai Fountains, de grootste fontein rondom het hoogste gebouw ter wereld. Als je dit wil meemaken is het aan te bevelen om vroeg ernaar toe te trekken. Dit kan uitstekend met de Dubai Metro of een van de vele taxi's die het Emiraat kent.

  Het gebouw wordt door middel van lasers verlicht en op zo’n manier afgeteld tot klokslag 00:00 waarna vervolgens het vuurwerk een een groot feest tot diep in de nacht losbarst. Naast DJ’s en verschillende plekken waar je lekker kunt eten, is dit the place to be om oud en nieuw 2020 in Dubai te vieren!

 2. 2Atlantis Hotel

  Het Atlantis Hotel heeft altijd al een sprookjesachtige uitstraling, maar tijdens de nieuwjaarsviering is het helemaal een prachtig gezicht. Je kunt er heerlijk dineren en hebt uitzicht over het kunstmatige palmeiland genaamd the Palm Jumeirah.
  Als dit luxe hotel iets aan de prijzige kant voor je is, kun je ook gratis vanaf de 11 kilometer lange Palm Jumeirah Boardwalk boulevard van dit geweldige vuurwerk genieten!

 3. 3Madinat Jumeirah

  Gelegen aan het strand van Dubai vind je Madinat Jumeirah waar tevens een ander iconisch bouwwerk in Dubai te vinden is; de Burj Al Arab. Hier kun je een geweldige avond beleven door te gaan dineren in een van de vele restaurants, een drankje aan de bar te doen of gewoon genieten van het uitzicht over het strand en zee. Het naastgelegen Kite Beach is een openbaar strand naast de Burj Al Arab waar je ook uitgebreid kunt picknicken tot het vuurwerk losbarst!

   

  4Woestijn

  Woestijn van DubaiJe zou er misschien niet als eerste aan denken, maar de woestijn van Dubai is een van de meest bijzondere locaties ter wereld om oud en nieuw te vieren. 

  Door middel van een nachtelijke safari kun je genieten van het lekkerste eten, livemuziek en natuurlijk mag het vuurwerk niet ontbreken! Aangezien de woestijn van Dubai niet ver van de stad afligt, kun je er ook nog voor kiezen om na al het vuurwerk de stad in te gaan. Is er een mooiere locatie te bedenken om het jaar 2020 mee te starten?

  Via Ontdek Dubai.NL kun je gemakkelijk en veilig je tickets boeken voor een woestijnsafari bij nacht!

   

  Woestijnsafari in Dubai ➔

 4. 5Clubs en lounges

  In Dubai vind je tientallen clubs en lounges waar je een fantastische oud en nieuw viering 2020 kunt vieren! De stad is voorzien van verschillende rooftop bars en vele A-artiesten en DJ’s worden ingevlogen om het feest nog een extra dimensie te geven. Natuurlijk kun je tijdens de avond op verschillende plekken lekker een hapje eten en uiteindelijk het jaar 2020 inluiden onder het genot van een glaasje champagne, terwijl je vanaf de mooiste locaties van het vuurwerk in Dubai kunt genieten. Alcoholische dranken vloeien rijkelijk in soortgelijke clubs en uitgaansgelegenheden!

Ontdek Dubai.NL heeft een compleet overzicht van alle oud & nieuw vieringen in Dubai en de bijbehorende spectaculaire vuurwerkshows vanaf 2012 t/m 2019!

Zoeken