Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Vuurwerk Dubai 2017 - 2018 Oud & NieuwZoals ieder jaar was er ook tijdens de oud & nieuw viering van 2017 - 2018 een grote vuurwerkshow in Dubai.

Het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, staat elk jaar centraal en wordt gebruikt om een grote vuurwerk en lichtshow in de stad te organiseren..

Vanwege de enorme hoogte is hierdoor het vuurwerk en de lichtshow tijdens de oud & nieuw show in de gehele stad Dubai (en ver daar buiten) te zien. Het is een groot spektakel wordt door duizenden inwoners van de stad Dubai en natuurlijk alle internationale toeristen bezocht.

De Burj Khalifa is met een hoogte van maar liefst 828 meter natuurlijk een ideale locatie om het vuurwerk vanaf te steken, maar het vuurwerk is niet het enige waarmee dit enorm hoge gebouw verlicht wordt.

Op de toren wordt een grote lasershow geprojecteerd, waarmee verschillende vormen, kleuren en zelfs dieren worden getoond! 

 

Bekijk hieronder de video van het vuurwerk in Dubai viering tijdens de oud & nieuw viering van 2017 - 2018:

 Vuurwerk in Dubai

Via Ontdek Dubai.NL vind je een overzicht van het vuurwerk en de vuurwerkshows van de afgelopen die in Dubai zijn gehouden. Bekijk hieronder alle oud & nieuw video's in de afgelopen jaren, inclusief het wereldrecord vuurwerk dat in 2014 met behulp van de Burj Khalifa werd gezet!

Zoeken