Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Dubai DolphinariumHet Dubai Dolphinarium is het dolfinarium in Dubai waar je verschillende shows met dolfijnen en zeehonden kunt bekijken, maar ook exotische vogels zoals papegaaien!

Dubai Dolphinarium is overdekt en het eerste volledige dolfinarium in het Midden-Oosten, dat volledig voorzien is van airconditioning. Het park is 2008 geopend.

De shows worden gehouden in een 5000 vierkante meter groot zwembad met daaromheen een tribune met een capaciteit van 1250 zitplaatsen. De dolfijnen hebben een eigen 600 kubieke meter groot bad, dat verbonden is met het grote zwembad waar de show gehouden worden. Verder is er een apart bad dat speciaal bedoelt is voor de verzorging van de dieren en ook de zeehonden hebben een eigen plek.

Dolfijnen show en zeehonden show

Er zijn dagelijks (uitgezonderd zondag) shows in het Dubai Dolphinarium met dolfijnen en zeehonden die je met de hele familie kunt bekijken. Bij deze shows maken de dieren de hoogste sprongen, leukste trucjes, gekke dansjes, jongleren met ballen en springen door hoepels.

Meet en Greet met dolfijnen

Dubai DolfinariumJe kunt in het Dubai Dolphinarium een Meet en Greet met dolfijnen meemaken. Dit is vooral leuk voor kinderen om kennis te maken met deze bijzondere dieren. Je gaat hierbij niet het water in, maar kunt 10 minuten de dolfijnen aaien, knuffelen en kusjes geven. Deze Meet en Greet is geschikt voor alle leeftijden. Maximaal 6 personen per groep.

Zwemmen met dolfijnen

Het is ook mogelijk om in het Dubai Dolphinarium te zwemmen met dolfijnen! Hierbij kun je in het dolfinarium kiezen uit een Up Close & Personal sessie of een Majestic Dolphin Swim sessie. Bij deze laatste ga je in het diep bad en zul je een onvergetelijke ervaring beleven!
Het is ook mogelijk om in het ondiepe water te blijven en de interactie met de dolfijnen aan te gaan.

 • Er zijn altijd ervaren dolfijnentrainers van het dolfinarium bij die je alles vertellen over de dieren en hun gedrag.
 • Wetsuits en zwemvesten zijn ter plekke beschikbaar evenals kleedkamers met douche, handdoeken en haardrogers.
 • Kinderen onder de 12 jaar moeten vergezeld worden door een betalende volwassene (> 18 jaar).
 • Maximaal 3 kinderen per volwassene.

Exotische papegaaien show

Dubai DolfinariumIn het dolfinarium is ook een sectie te vinden van exotische vogels en in het bijzonder papegaaien.

Er zijn meer dan 20 verschillende soorten vogels in het park aanwezig.

De vogels zullen tijdens de Creek Park Exotic Bird Show je laag over het hoofd vliegen waardoor je de vogels in optima forma kunt aanschouwen.

5D en 7D bioscoop

Een 3D film is leuk om te zien maar in Dubai voegen ze daar nog een paar dimensies aan toe! In de 5D en 7D bioscopen komen films echt helemaal tot leven en voel je de regen en wind tegen je gezicht en kun je zelfs echt schieten alsof je deelneemt aan de film! Er zijn 10 verschillende films waar je uit kunt kiezen, van spannende films tot komische films. Ontdek het zelf!

Glazen doolhof

Glazen doolhofVind jij de weg naar de uitgang in het duizelingwekkende glazen doolhof?

Dit bijzondere en vooral lastige doolhof bestaat uit honderden spiegels waardoor je helemaal de kluts kwijt raakt welke kant je nou op moet! Dit doolhof is leuke en uitdagende attractie voor het hele gezin!

Openingstijden en shows

 • Dolphin & Seal Show

  3 keer per dag (11:00, 15:00 en 18:00)
 • Creek Park Exotic Bird Show

  3 keer per dag (12:15, 16:15 en 19:15)

Entreeprijzen

 • Dolfinarium DubaiDolphin & Seal Show

  Volwassenen: 120 AED

  Kinderen t/m 11 jaar: 70 AED

  Kinderen tot 2 jaar: gratis
 • Creek Park Exotic Bird Show

  Volwassenen: 50 AED

  Kinderen t/m 11 jaar: 30 AED

  Kinderen tot 2 jaar: gratis

Locatie Dubai Dolphinarium

Het Dubai Dolphinarium is op verschillende manieren goed te bereiken. Het adres van het dolfinarium is Creek Park, Gate 1, Umm Hurrair.

 • Taxi DubaiMetro

  Je kunt het dolfinarium prima met de metro bereiken. Hierbij kun je de groene lijn nemen naar Dubai Health Care City.

Dubai metro ➜

 • Taxi

  Als je de taxi neemt, dan kun je de taxichauffeur simpelweg vragen om de snelste route naar het Dubai Dolphinarium in Creek Park te nemen.

Taxi ritprijs berekenen ➜

 • Auto

  Het dolfinarium van Dubai is te vinden aan de Creek, vlak bij het Grand Hyatt hotel.
  Als je over de Garhoud Bridge gaat neem je de eerste afslag naar rechts en vanaf de Floating Bridge geldt het omgekeerde en neem je de eerste afslag links. In beide gevallen kom je bij een rotonde uit en vind je het Dubai Dolphinarium.
  De parkeerkosten zijn 5 AED per persoon voor de hele dag.

 

Officiële website Dolphinarium Dubai ➜

 

Meer recreatie Dubai

Zoeken