Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Bollywood Park DubaiHet Bollywood Parks Dubai is unieke themapark in de wereld. Het attractiepark is gebaseerd op de Indiase film industrie dat zich in Mumbai bevindt en laat je de geweldige en kleurrijke sferen achter Bollywood ervaren.

Bollywood Parks ligt in het midden van Dubai Parks and Resorts en is verdeeld over vijf verschillende zones op basis van de grootste hits van de Indiase filmindustrie. Ervaar de kleurrijke straten van Mumbai en ga met maffiabaas Don mee op zijn epische achtervolging via een meeslepende, spannende 3D-tunnelrit.

Je kunt in het Bollywood Park 4D-theateravonturen ervaren, waarbij je door de lucht vliegt met met Krishis, of in de spannende virtuele wereld van Ra duikt. De beroemde Bollywood-uitvoeringen van de jaren 60, 70 en 80 komen aanbod tot de hits van vandaag de dag; Bollywood Parks Dubai is een unieke ervaring om te beleven!

Je kunt zelfs in een cricketbal stappen tijdens in een potje cricket om daarmee de populairste sport van India te ontdekken en te beleven. Als je liever uit de actie blijft, neem dan een kijkje achter de schermen om een Bollywood-productie in actie te zien.

Verder kun je het Indiase dorp bezoeken dat gebaseerd is op de film "Lagaan" met een reeks aan avontuurlijke attracties. Je kunt er ontspannen wandelen op de Bollywood Boulevard of het Rajmahal Theater bewonderen.

Toegangskaarten Bollywood Parks Dubai

Bollywood Parks Tickets

Bollywood Parks Tickets
Meer tickets

Attracties in Bollywood Parks

In vijf fascinerende zones kun je verschillende omgevingen ervaren geïnspireerd door de beste Bollywood-kaskrakers. Het is de droom voor elke Bollywood-liefhebber die uitkomt!

Lees hieronder over alle attracties in het Bollywood Parks in Dubai.

Bollywood Film Studios

Bollywood Themapark DubaiOntdek hoe je een blockbuster maakt zoals Zindagi Na Milegi Dobara en ontmoet je favoriete Bollywood-superhelden, zoals Krrish en RA.
Dit gebied neemt je mee achter de schermen van een film, laat je zien hoe ze zijn gemaakt. Je kunt zelfs deelnemen alsof je in Bollywood-films speelt; van het rennen met de stieren tot vliegen en poseren met Bollywood-actrices.

De belangrijkste attractie van de zone is de Hall of Heroes met attracties gewijd aan de grootste personages van Bollywood. Zo kun je met Krrish Mumbai redden of met SRK komen op de RA. One Unleashed ride is een 4D-theaterervaring die draait om goed versus kwaad. Er is ook een speciale zone voor kinderen met voorstellingen waar de beste en leukste kinderliedjes van Bollywood worden gespeelt.

Bollywood Boulevard

The Bollywood Boulevard in het pretpark is een boulevard met cafes, restaurants en live entertainment. Je komt deze bruisende boulevard gelijk tegen als je het park binnenstapt. Je vindt hier ook een groot theater genaamd Crossroads waar vele shows worden opgevoerd.

Mumbai Chowk

Wandel door de straten van Mumbai met zijn beroemde eettentjes, winkelen en feestgedruis. Deze zone is een eerbetoon aan Bollywood's geboortestad Mumbai en heeft een rit genaamd Don The Chase, een meeslepende 3D tunnel waar bezoekers criminelen in Dubai achterna jagen. De Dubai Police maakt deel uit van de rit, net als Bollywood megastar SRK.

Daarnaast kun je genieten van de lekkerste fastfood dat ook in Mumbai te vinden is in het beroemde Victoria Station dat in het park is nagebouwd.

Rustic Ravine

De Rustic Ravine zone heeft een thema rondom de dorpen in India waar talloze Bollywood-klassiekers wonen. De jacht op Gabbar Singh is een donkere en interactieve 3D-rit waarbij je moet proberen te ontsnappen door middel van lasergeweren aan de angstaanjagende schurk Gabbar Singh.

Voor het gehele gezin kun je een interactieve cricketwedstrijd bezoeken met in de hoofdrol Aamir Khan. Natuurlijk mogen de traditionele dansvormen van India zoals garba en bhangra ook niet ontbreken en die vind je dan ook in het Rangmanch gebied dat zich afspeelt rond de banyanboom.

Royal Plaza

Het middelpunt van deze zone is zonder meer het Rajmahal Theatre met 850 zitplaatsen, dat meerdere keren per week een afzonderlijke Broadway-achtige Bollywood-musical ontvangt, de eerste in zijn soort in de regio.

The Dabangg Stunt Spectacular

Dit onderdeel van het Bollywood Parks toont geweldige stuntman die stunts vertonen rond de Bollywood mega hit-actiefilm Dabangg.

Recreatie in Dubai

Zoeken