Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Laguna Waterpark DubaiHet Laguna Waterpark in Dubai is compleet nieuw waterpark/attractiepark voor jou en oud. In het emiraat zijn al twee andere grote waterparken te vinden, namelijk het Wild Wadi Park en Aquaventure, dat gelegen is op the Palm Jumeirah, naast het beroemde Atlantis hotel. Desondanks is het Laguna Waterpark een goede aanvulling op het aanbod, aangezien het soms druk kan zijn in beide attractieparken.

Het waterpretpark is de enige locatie in het Midden-Oosten waar een volledig 180 graden surfmachine te vinden is. Wereldwijd zijn er slechts 3 van te vinden waaronder nog in Brazilië en Armenië. De WaveOz 180 Flowrider wordt aangemerkt als de ultieme surfmachine en is daarom ook het middelpunt van het park. Je kunt hierop surfen of de golven met een bodyboard te lijf gaan.

Natuurlijk zijn er in het Laguna Waterpark ook minder inspannende attracties te vinden, die geschikt zijn voor jong en oud. Je vindt er vele glijbanen, wildwaterbanen en natuurlijk ook gewone zwembaden om lekker in te dobberen. Voor kinderen zijn er ook speciale waterspeeltuinen om in te spelen.

Met een uitzicht over de Perzische Golf heeft het waterpark een restaurant en dakterras waar je lekker een hapje kunt eten of genieten van een drankje na een dag zwemmen en plezier.

Laguna Waterpark is gelegen bij La Mer, een strand-, winkel- en recreatiegebied langs de kust van Dubai met meer dan 1 vierkante kilometer aan oppervlak en met een lengte van 2 kilometer langs de kust biedt dit waterpark genoeg vermaak voor de hele dag. Het park is van 10:00 tot 18:00 dagelijks geopend en heeft ruimte voor ruim 1100 auto’s om te parkeren in een ondergrondse parkeergarage.

Foto © lagunawaterpark.com

Toegangskaarten Laguna Waterpark

Waterpark tickets

Waterpark tickets
Dubai: Atlantis Aquaventure Toegangsticket Waterpark
€ 80,16
Dubai: Zwemmen met dolfijnen in het Atlantis Waterpark
€ 206,66
Dubai: Dolfijn Encounter & Aquaventure Waterpark Ticket
€ 181,61
Meer tickets

Attracties in Laguna Waterpark

Waterpretpark Dubai: Laguna WaterparkHet attractie/waterpark is verdeeld in 4 zones namelijk; surf zone (het gebied om te surfen), splash zone (geschikt voor kinderen), slides zone (vele glijdbanen) en de relax zone (om lekker te ontspannen).

Bekijk hieronder alle attracties die te vinden zijn in Laguna Waterpark.

1 .Surf Zone

 • De Surf Zone bij Laguna Water Park herbergt de WaveOz 180 Flowrider, ook wel bekend als The Ultimate Surf Machine. Deze ervaring is ook zeer geschikt voor beginners.

2. Splash Zone

 • Aqua Play: Dit gebied is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar en biedt een enorme speeltuin met glijbanen en kantelende emmers. Badmeesters zijn aanwezig en houden de kinderen in de gaten.
 • Splash Pad: Dit gebied is voor de peuters met leuke interactieve elementen, plonsbassins, spuitend water en een heleboel andere vormen van nat plezier.

3. Slides Zone

 • Free Fall: Deze is voor alle waaghalzen die er zijn. Betreed een ingesloten glazen capsule die je zonder waarschuwing laat vallen en waarbij je via een vrije bal in het lager gelegen waterbassin terechtkomt!
 • The Manta: In The Manta ga je met een raft (4-6 personen) via allerlei kronkelweg en stroomversnellingen allerlei kanten en kom je zelfs voor een paar seconden vrij van het water.
 • Constrictor: Als je bang bent in het donker kun je deze glijbaan beter overslaan. Je glijdt met een razendsnelle snelheid door de glijbaan op een rubberen band terwijl de glijbaan volledig verlicht is met allerlei optische illusies en waarbij je alle kanten wordt op geslingerd. Gegarandeerde spanning en sensatie!
 • The Loop: The loop biedt vergelijkbaar als de Free Fall een doorzichtige buis waarin je hard naar beneden glijdt en onderweg zelfs een 360 graden, horizontale loop maakt. Dit is een van de populairste waterattracties in het Laguna Waterpark, dus houd wel rekening met lange rijden.
 • Mad Racer: De Mad Racer biedt de mogelijkheid om een wedstrijdje aan te gaan met je tegenstander, waar je allebei op een soort van bodyboard van de glijbaan naar pijlsnel beneden glijdt.

4. Relax Zone

 • Lazy River: Als je het even rustiger aan wil doen dan is de Lazy River een goede optie. Spring op een buis en laat de Lazy Rivier zijn gang gaan naar het einde. Onderweg kom je allerlei hoofddouches en plotselinge stroomversnellingen tegen die de rit zullen opfleuren.
 • The Pool: The Pool is een infinity zwembad waar je even rustig kunt ontspannen en relaxen. Dit zwembad is alleen voor 18 jaar en ouder.
 • Cabanas: Heb je even genoeg waterplezier gehad? Pak een boek erbij en trek je even terug in de gezellige cabanas om op te drogen in de zwoele zon. Elke cabana heeft 4 luxe ligstoelen, strandhanddoeken, een eigen kluisje en gratis flessen water / frisdrank.
 • Beach: Het Laguna Waterpark beschikt zelfs over een eigen strand waar je lekker kunt rondwandelen, genieten van het strand en de zee en zelfs kunt genieten van een mooie zonsondergang.

Recreatie in Dubai

Zoeken