Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

VR Park DubaiDubai is een van de meest technologisch ontwikkelde landen en past dit ook toe op verschillende recreatieve attracties, waardoor je de nieuwste en futuristische ervaringen kunt opdoen.

Een van de nieuwste attracties in The Dubai Mall is het VR Park. The Dubai Mall is het grootste shopping mall ter wereld met meer dan 1200 winkels en eetgelegenheden. Naast deze retailzaken vind je er ook allerlei attracties waaronder het grootste aquarium ter wereld, een ijsbaan en een arcade gamehall.

Het nieuwe interactieve VR-park is het eerste in zijn soort in het Midden-Oosten. Met een oppervlakte van 7000m² verdeeld over twee verdiepingen is dit tevens het grootste indoor virtual reality-park ter wereld.

Ontdek meer dan 30 spectaculaire ritten en ervaringen voor alle leeftijden over een reeks meeslepende en educatieve reizen. Of je nu op zoek bent naar individuele plezier- of multiplayer-ervaringen, bij VR Park kun je kiezen uit tal van activiteiten.

Het verlegt de grenzen van de menselijke verbeelding door de grenzen tussen perceptie en realiteit te vervagen en ervaringen te creëren die overstijgt worden door het aanbod van games en ritten voor alle leeftijden.

Het VR Park Dubai bevat een combinatie van augumented reality (AR) en virtual reality (VR) interactieve attracties en is een gamersparadijs en geschikt voor het gehele gezin.

Foto © Emaar.com 

Games in VR Park Dubai

Virtual Reality games DubaiHieronder vind je een aantal van de games die in VR Park Dubai kunt spelen:

  • The Raft neemt je mee op een mysterieus avontuur door een moeras, op zoek naar een vreemd wezen dat op de loer ligt in de schaduw.
  • Burj Drop bootst het leven na vaneen glazenwasser op de top van Burj Khalifa, totdat het vreselijk mis gaat!
  • Dubai Drone rollercoaster neemt je mee op een tijdreis naar 2050, waar de lucht gevuld is met drone-taxi's.
  • The Walking Dead VR Outbreak test je grenzen terwijl je in een rolstoel zit en probeer je weg door een besmet ziekenhuis te overleven.
  • PAYDAY: The VR Heist laat je banken bestelen met je vrienden door de ultieme geldoverval op te nemen in Washington D.C.
  • Plummet rollercoaster neemt je mee op het ultieme avontuur! Ervaar het opwindende gevoel van een skydive-sprong terwijl je de beroemde bezienswaardigheden van Dubai in je opneemt.
  • VR Sports is gemaakt voor iedereen sportliefhebbers! Test je vaardigheden in een aantal verschillende sporten, van tennis en voetbal tot skiën en basketbal.

Foto © Facebook.com/VRPARKDXB 

Locatie, entree en openingstijden

Het VR Park Dubai is te vinden op tweede verdieping van The Dubai Mall. Hoewel de toegang tot deze VR-wereld gratis is, kost elke rit tussen AED 15 en AED 45.

De openingstijden zijn:

  • Zaterdag t/m donderdag: 10:00 - 00:00
  • Vrijdag: 10:00- 01:00

Recreatie in Dubai

Zoeken