Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Flying Cup Dubai Als je Dubai hoog vanuit een vogelperspectief wil bekijken, dan kun je natuurlijk de Burj Khalifa of het Dubai Frame bezoeken, maar er is nog een spectaculairdere manier waarbij je ook nog lekker kunt genieten van een drankje!

De Flying Cup is een attractie die te vinden is in The Beach, Jumeirah Beach Residence in de wijk Dubai Marina, is een unieke attractie om Dubai vanaf een spectaculaire hoogte te bewonderen.

Je zit als het ware aan grote ronde tafel met in het midden bar en een heuse barkeeper die je voorziet van een lekker drankje of snack.

The Flying Cup is verbonden met drie armen aan een constructie waarin de tafel omhoog wordt getakeld. Hoewel je benen loshangen in de lucht, zit je veilig met een veiligheidsriem vast aan je stoel.

In The Flying Cup kun je genieten van een lekker drankje en voel je de wind door je haren waaien, zodra je langzaamaan opstijgt tot een hoogte van 40 meter. Bovenaan heb je een fantastisch 360 graden uitzicht over de stad, de wolkenkrabbers, het strand en de mooie zee.

Met maximaal 16 personen tegelijk neem je plaats in de attractie en ga je als een vliegende schotel voor 30 minuten de lucht in. Het is een innovatief concept waardoor je een onvergetelijke ervaring zult krijgen en mooie foto’s kunt maken van de stad.

De minimale leeftijd voor deze attractie is 4 jaar en een lengte van 105 cm is vereist. Je moet natuurlijk geen last hebben van hoogtevrees voor deze attractie!

Je kunt The Flying Cup bereiken met de Dubai Metro (rode metrolijn) waarbij je uitstapt bij het Dubai Marina metrostation of het Jumeirah Lake Towers metrostration. Het is ook mogelijk om met de Dubai Tram er naar toe te reizen.

Nadat je weer geland bent met The Flying Cup en met beide benen op de grond staat, kun je natuurlijk Dubai Marina verder gaan bezoeken waaronder de gezellige boulevard The Walk.

Recreatie in Dubai

Zoeken