Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Shisha DubaiIn Dubai vind je vele shisha lounges en shisha bars om lekker te ontspannen en een Arabische waterpijp, genaamd een shisha te roken.

In het Midden-Oosten is het roken van pijptabak een traditie en wordt veel gedaan in speciale cafés, genaamd shishalounges.

Deze lounges zijn ingericht met kleurrijke sofa’s en zitkussens en kunt er naast een waterpijp vaak genieten van een geweldig uitzicht, onder het genot van de lekkerste Arabische koffie, thee en andere drankjes.

Daarnaast wordt er in een aantal shisha lounges in Dubai ook live muziek gespeeld of kun je genieten van de lekkerste hapjes en gerechten.

Via Ontdek Dubai.NL vind je een overzicht van de verschillende shisha lounges en cocktailbars in Dubai.

Shisha lounges en cocktailbars

Bekijk hieronder de verschillende locaties van shishalounges en cocktailbars waar je een shisha waterpijp kunt roken.

Shimmers

Shimmers is gelegen in het complex Madinat Jumeirah en is dus gelegen aan het strand (Jumeirah Beach).

Almaz by Momo

Shishalounge DubaiAlmaz is gelegen op de derde verdieping van de Mall of the Emirates, binnen Harvey Nichols. Er is ook nog een locatie van Almaz bij Jumeirah Beach Residence, aan de bekende JBR Walk;

Reem al Bawadi

Reem Al Bawadi is een van de bekendste Shisha Lounges in Dubai. Je vindt deze vlak bij de Burj Khalifa.

QD’s

QD’s is gelegen in de Dubai Creek Golf and Yacht Club. Je kunt hier geweldig genieten van de Dubai Creek. Tevens worden hier alcoholische dranken geschonken.

Shakespeare and Co.

Er zijn 10 verschillende vestigingen van Sharespear and Co in Dubai, waaronder in de Dubai Mall waar je kunt genieten van een geweldig uitzicht over de stad.

Chandelier

Chandelier is gevestigd in Dubai Marina en heeft naast shisha’s ook een geweldig aanbod uit de Libanese keuken voor aantrekkelijke prijzen.

Fonograf Restaurant

Fonograf is ook gevestigd in Dubai Marina en hoewel het restaurant zich kenmerkt door eenvoud is het toch de moeite waard om te bezoeken.

Mosaic Chill

Mosaic Chill is te vinden in het Kempinski Hotel, gevestigd in de Mall Of The Emirates. Na een leuke dag shoppen kun je hier lekker ontspannen in een kunstmatig aangelegde tuin.

Ewaan Lounge

Vlak bij de Burj Khalifa vind je shisha lounge Ewaan Lounge en kun je genieten van een geweldig uitzich over Downtown Dubai.

Manzil Downtown

Deze shisha lounge heeft een Arabisch thema en je kunt er de lekkerste Marokkaanse theesoorten drinken en genieten van het bruisende Downtown Dubai.

Koubba Bar

De Koubba Bar is ook een van de populairdere shisha bars in Dubai. Dit komt mede omdat het gelegen is naast de Burj Al Arab. Er word took geregeld live muziek gespeeld.

Al Hallab

Al Hallab is gevestigd in The Dubai Mall en staat bekend om een authentieke Libanese keuken en uitzicht over de Dubai Fountains en natuurlijk Burj Khalifa.

Meer recreatie in Dubai

Zoeken