Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Waterparken in DubaiDubai is bij uitstek een zeer geschikte bestemming om een waterpark te bezoeken.

De gemiddelde temperatuur ligt meestal tussen de 25 en 35 graden, waardoor een bezoek aan een waterpretpark een perfecte oplossing is om lekker af te koelen en tegelijkertijd te ontspannen in het water. Als je juist van spanning en sensatie houdt dan is een waterpark ook dé locatie om te bezoeken aangezien je hier de meest spectaculaire activiteiten kunt doen.

De waterparken in Dubai hebben allen grote, lange, snelle en bovenal erg leuke waterglijbanen die ja als waaghals zeker meegemaakt moet hebben! Er zijn allerlei soorten glijbanen, waar je in een aantal gevallen gebruik maakt van opblaasbare bootjes of juist individueel door een van buizen de glijdt die door middel van licht en geluid voor een duizelingwekkende spektakel zorgen.

In de waterparken in Dubai is het verder ook mogelijk om te gaan surfen op een kunstmatige surfbaan, kun je er zwemmen met dolfijnen en in een van de parken is zelfs een glijbaan waar je door een bassin met haaien glijdt!

Natuurlijk vind je in alle waterpretparken ook allerlei soorten wildwaterbanen waar je doorheen kunt zwemmen of varen, golfslagbaden en allerlei soorten jacuzzi’s. Voor de kinderen zijn er speciale waterspeeltuinen met allerlei leuke activiteiten. Overal zijn badmeesters aanwezig om de kinderen goed in de gaten te houden.

Bekijk hieronder alle informatie over de waterparken in Dubai.

Toegangskaarten waterpretparken in Dubai

Via Ontdek Dubai.NL kun je alvast tickets en toegangskaarten bestellen voor de waterparken in Dubai. Hierdoor hoef je niet in de rij te staan bij de kassa en kun je direct je zwemkleding aan doen om in het water te duiken. De waterparken in Dubai zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer, auto of taxi.

Waterpark tickets

Waterpark tickets
Dubai: Atlantis Aquaventure Toegangsticket Waterpark
€ 81,39
Dubai: Zwemmen met dolfijnen in het Atlantis Waterpark
€ 209,83
Dubai: Dolfijn Encounter & Aquaventure Waterpark Ticket
€ 184,40
Meer tickets

Wild Wadi Park

Wild Wadi ParkHet Wild Wadi Park is gelegen aan het strand van Dubai, vlakbij het 7 sterren hotel Burj Al Arab. Dit grote waterpretpark is een van de bekendste attractieparken in Dubai en zeer populaire onder toeristen en lokale bewoners.

Je vindt hier allerlei soorten glijbanen, een wildwaterbanen, een waterspeeltuin voor kinderen en een wave surfer waarop je met een bodyboard je surfcapaciteiten kunt leren of beoefenen. Ontspan en geniet van metershoge golven van de Flood River en de lange, lazy river van Juha's Journey.

Er zijn in totaal meer dan 30 attracties te vinden in het Wild Wadi Park, waardoor je de hele dag kunt vermaken. Zo is er een 33 meter hoge glijbaan met de bijpassende naam Jumeirah waarbij je met 80 kilometer per uur naar beneden glijdt! Verder vind je in het park een 18 meter hoge waterval die elke 10 minuten af gaat.

Verder zijn er 3 restaurants waar je nog een hapje naderhand kunt eten.

 

Wild Wadi Park ➜

Aquaventure Dubai

Aquaventure DubaiAquaventure Dubai is een waterpretpark dat te vinden is op het kunstmatig aangelegde Palm Jumeirah en te vinden naast het beroemde Atlantis hotel.

Dit waterpark staat bekend om een aantal zeer spectaculaire en bijzondere attracties. Zo vind je hier de grootste glijbaan van de wereld en kun je zwemmen met dolfijnen. Kies uit een reeks van dolfijnenervaringen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Interacties variëren van staan in ondiep water tot zwemmen of duiken naast deze charismatische dieren. Dolphin Bay in Dubai biedt een onvergetelijke ervaring.

Verder vind je er een lange kabelbaan en ontspan op 700 meter ongerept privéstrand langs de kust van de Perzisch Golf.

 

Aquaventure Dubai ➜

Laguna Waterpark

Laguna Waterpark DubaiHet Laguna Waterpark is het nieuwste waterpark in Dubai. Het is een welkome aanvulling op het aanbod van waterparken in de stad en biedt gegarandeerd spektakel voor jong en oud.

Verder is het gebied verdeeld in 5 zones, die elk in gericht zijn op verschillende activiteiten waaronder glijbanen, een kinderspeeltuin, een relaxzone en het waterpark is de enige locatie in het Midden-Oosten waar een volledig 180 graden surfmachine te vinden is!

Laguna Waterpark is gelegen bij La Mer, dat langs de kust van Dubai gelegen en is heeft een lengte van 2 kilometer waardoor je geen moment hoeft te vervelen.

Het waterpretpark ligt aan de zee van Dubai waardoor het waterpark ook beschikt over een restaurant en dakterras waar je lekker kunt eten na een dag zwem- en waterplezier.

 

Laguna Waterpark Dubai ➜

Recreatie in Dubai

Zoeken