Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Kerstmis in DubaiAls je in Dubai Kerstmis wil gaan vieren dan hoef je niet te rekenen op een witte kerst (hoewel je wel kunt skiën of snowboarden!), maar kun je lekker genieten van zon, zee en strand. De periode waarin Kerstmis valt is tevens ook het hoogseizoen in Dubai, dus er is van alles te beleven, zien en te doen.

Hoewel de Verenigde Arabische Emiraten waartoe Dubai behoort, een islamitisch land is en moslims geen kerst vieren, wordt er toch steeds meer aandacht aan besteed. Dit heeft uiteraard te maken met de vele toeristen die Dubai aan doen.

Rond kerst en in aanloop naar oud en nieuw zijn er vele toeristen in Dubai om de jaarwisseling te vieren. Dubai is daarom een absolute aanrader om in de kerstvakantie je vakantiedagen door te brengen!

Er zijn in Dubai tientallen shopping malls waar je naar hartenlust de hele dag lekker kunt winkelen maar ook kunt vermaken door al het moois was er te zien is. Tijdens de periode van Kerstmis zijn sommige deze super grote winkelcentra in Dubai in de kerstsferen versierd. De etalages van de grootste winkelketens en modemerken zijn allemaal ingericht.

 

Shopping malls in Dubai ➜

Sneeuw en skiën in Dubai

Ski DubaiAls je toch nog een beetje van een witte Kerstmis wil genieten, dan kun je altijd nog naar Ski Dubai gaan!

In deze overdekte skihal kun je midden in de woestijn skiën en snowboarden alsof je in een wintersportgebied bent.

Via Ontdek Dubai.NL kun je alvast online tickets bestellen voor Ski Dubai zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa en verzekerd bent van je entreetickets.

In Dubai heb je dus de ideale combinatie van zon, zee, strand én sneeuw tijdens Kerstmis!

 

Ski Dubai ➜

Kerstdiner in Dubai

In Dubai vind je natuurlijk ook vele restaurants met internationale gerechten van over de gehele wereld om heerlijk te dineren. Verschillende restaurants organiseren daarom ook kerstdiners in Dubai.

Zo kun je bijvoorbeeld in het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, genieten van een kerstdiner op grote hoogte of ga juist voor de luxe van het Burj Al Arab hotel!

 

Restaurants in Dubai ➜

 

Bezienswaardigheden Dubai

Tijdens de kerstvakantie en rondom kerst kun je nog veel meer in Dubai bekijken. Ontdek alle bezienswaardigheden!

 

Dubai bezoeken in de kerstvakantie ➜

 

 

Zoeken