Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Kerstvakantie DubaiDe kerstvakantie is dé periode om Dubai te ontdekken en heerlijk vakantie te boeken. Het is een bijzondere locatie om de dagen rondom kerst door te brengen en je zult je geen moment vervelen tijdens de kerstvakantie in Dubai.

De kerstvakantie in Dubai is ook het begin van de periode waarin de meeste toeristen naar Dubai.

Het weer en klimaat is namelijk tijdens de kerstvakantie in Dubai perfect om de kerstdagen niet in de sneeuw, maar op het strand door te brengen! Elke dag schijnt de zon voor minimaal 8 uur en de temperatuur zal tussen de 20 en 30 graden uitvallen. Het zeewater heeft dan een heerlijke temperatuur van rond de 20 graden, dus je kunt er heerlijk zwemmen in de Perzische Golf.

In Dubai wordt kerst op verschillende manieren gevierd. Je komt overal kerstbomen en kerstmannen tegen en zelfs de sneeuw mag natuurlijk niet ontbreken! De kerstvakantie in Dubai is daadwerkelijk een unieke belevenis.

 

Kerstvakanties in Nederland

Kerst in DubaiDe kerstvakanties zijn voor alle regio's in (Noord, Midden, Zuid) Nederland gelijk .

  • 2015: 19 dec 2015 t/m 3 jan 2016
  • 2016: 24 dec 2016 t/m 8 jan 2017
  • 2017: 23 dec 2017 t/m 7 jan 2018
  • 2018: 22 dec 2018 t/m 6 jan 2019

 

Kerstvakantie Dubai aanbiedingen

Bekijk hieronder het overzicht van de top 5 aanbiedingen voor een vakantie naar Dubai in de kerstvakantie.


Expedia 1  Expedia

Via Expedia kun je goedkoop een vakantie naar Dubai in de kerstvakantie boeken.

Het is mogelijk om een complete vakantie te boeken, maar ook je kunt er ook apart een hotel, vliegtickets en auto te huren. 

 

Expedia kerstvakantie aanbiedingen ➜

 

 Booking.com Booking.com

Booking.com is de grootste online boekingssite en je vindt er de meeste, de mooiste, de goedkoopste en de beste hotels in Dubai.

Via Booking.com kun je vaak voordelig naar Dubai in de kerstvakantie.

 

Booking.com kerstvakantie aanbiedingen ➜

 

Sunweb 3  Sunweb

Sunweb biedt complete vakantie naar Dubai aan.

Hierbij boek je dus een of meer vliegtickets en er is keuze uit vele (strand-)hotels, over het algemeen met zwembad. 

 

Sunweb kerstvakantie aanbiedingen ➜

 

KLM 4  KLM

De KLM heeft geregeld aanbiedingen in de kerstvakantie naar Dubai. Via de website kun je gemakkelijk een vliegticket boeken met de Nederlandse vliegmaatschappij en kun je vanaf Schiphol je vliegreis naar Dubai maken. 

 

KLM kerstvakantie aanbiedingen ➜

 

Vliegtickets.nl 5  Vliegtickets.nl

Als je een goedkope vliegticket wil boeken dan kun je via Vliegtickets.nl zeker weten een vinden! Als je wil besparen op je vliegticket wacht dan niet te lang met boeken, want de prijzen lopen in de wintermaanden, en daarom ook in de kerstvakantie, naar Dubai snel op!

 

Goedkope vliegtickets - Vliegtickets.nl ➜

 

Kerst in Dubai

Kerstvakantie DubaiDubai is een bijzondere locatie om kerst te vieren en er de kerstdagen door te brengen. In Dubai wordt geen kerst gevierd vanwege het Islamitische geloof, maar mede door het grote aantal toeristen uit Europa en Amerika besteden hotels, restaurants en bijvoorbeeld de shopping malls is er veel aandacht voor kerst in Dubai.

Als je in de kerstvakantie naar Dubai gaat, dan zijn de kerstdagen de leukste dagen om in het emiraat te verblijven. Zo zijn er speciale kerstdiners bij verschillende restaurants, hebben vele winkels en bezienswaardigheden kerstaanbiedingen. Verder zijn de shopping malls helemaal gedecoreerd met grote kerstbomen en alles wat daar bijhoort vam kerstmannen, cadeautjes tot zelfs sneeuw!

Tip: blijf tijdens de kerstvakantie in Dubai tot en met de oud en nieuw viering! Op verschillende plekken in de stad worden enorm grote vuurwerkshows georganiseerd, met als hoogtepunt het vuurwerk dat bij en op de Burj Khalifa wordt afgestoken. Een oud en nieuw viering die je meegemaakt moet hebben!

 

Oud & Nieuw in Dubai ➜

 

Meer tips voor de kerstvakantie in Dubai

Zoeken