Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Hoverboard DubaiHoverboarden op het water is geen toekomstmuziek, maar is mogelijk in Dubai! Hoverboarden is een van de nieuwste extreme watersporteren en is absoluut een sensatie om te zien.

De 'Hoverboard Dubai' experience die je in Dubai kunt beleven, gaat nog een stapje verder dan het inmiddels ook zeer populaire flyboarden. Dubai is een perfecte locatie voor watersporten en daarom werd al snel het hoverboarden aan het rijtje toegevoegd.

Bij het hoverboarden sta je op een soort snowboard en surf je niet alleen over water, maar ook door de lucht. Je kunt naar voren, omhoog, naar beneden en allemaal spectaculair sprongen en tricks maken, terwijl je aangedreven wordt door een gigantisch waterslang waar het water met grote kracht doorheen wordt gepompt.

Voordat je kunt hoverboarden in Dubai is het verplicht om eerst een flyboard sessie te hebben gedaan. Op deze manier heb je meer gevoel voor het hoverboarden. 

Op het water hoverboarden in Dubai is een van de meest spectaculaire watersporten die je op dit moment kunt doen!

Tickets flyboarden/hoverboarden

Ontdek Dubai.NL kun je gemakkelijk en veilig tickets boeken om te gaan hoverboarden of flyboarden. Bekijk het overzicht van alle watersport activiteiten in Dubai! 

Tickets Flyboarden

Tickets Flyboarden
Dubai: half uur flyboarden voor beginners bij Palm Jumeirah
€ 90,17
Dubai: 30-minuten flyboarden met uitzicht op Burj Al Arab
€ 100,20
Dubai: Jetski & Flyboard in Dubai
€ 150,30
Meer tickets

Prijs hoverboarden Dubai

Flyboard DubaiDe prijs voor het hoverboarden bedraagt 400 dirham.

Hiervoor kun je 20 minuten lang de meest spectactulaire sprongen maken! Naast het hoverboarden, kun je ook gaan flyboarden, wakeboarden, duiken of jetskiën. H

et bedrijf SeaRide Dubai is in Dubai het enige gediplomeerde Jetski en Flyboard verhuurbedrijf. Het watersportbedrijf is gevestigd bij Jumeirah Harbor.

Vanaf 18 jaar en ouder mag je hoverboarden in Dubai.

Openingstijden

Bij SeaRide Dubai kun je van 10:00 tot 12:00 en van 15:00 - 17:00 terecht om te flyboarden. 

Gesloten op zondag en maandag.

Recreatie in Dubai

Zoeken