Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Flyboard DubaiFlyboard Dubai is een nieuwe extreme watersport en een van de meeste spannende belevenissen die je ervaren moet hebben!

Flyboarden wordt inmiddels over de hele wereld wordt gedaan en is natuurlijk ook populair geworden in ultramoderne Dubai. Flyboarden ziet er zeer spectaculair uit doordat (een soort van) wakeboard waaraan je voeten bevestigd zijn, door twee waterstralen omhoog wordt geduwd.

Deze waterstralen worden door twee waterslangen van 18 meter gepompt waardoor je 10 meter hoog boven het water zweeft!

Bij Flyboard Dubai zijn ervaren instructeurs aanwezig die je allerlei tips geven om de ultieme ervaring te beleven. Als je eenmaal vliegt is het verbazingwekkend eenvoudig hoe gemakkelijk je kunt draaien en duiken met een flyboard. Dubai is natuurlijk ook een fantastische locatie om te flyboarden, met op de achtergrond het hoogste gebouw ter wereld de Burj Khalifa.

Het enige wat je nodig hebt is een beetje zelfvertrouwen en natuurlijk moet je de balans kunnen vinden als je aan het flyboarden bent. Met een Flyboard kun je vliegen boven het water, zwemmen als een dolfijn en zelfs salto's zijn mogelijk. Flyboarden in Dubai is unieke belevenis op het water!

Tickets flyboarden/hoverboarden

Ontdek Dubai.NL biedt een overzicht van de meest spectaculaire activiteiten om te gaan flyboarden of hoverboarden. Op deze manier ben je verzekerd van een de leukste watersporten om te doen tijdens je vakantie in Dubai! 

Tickets Flyboarden

Tickets Flyboarden
Dubai: half uur flyboarden voor beginners bij Palm Jumeirah
€ 91,55
Dubai: flyboardsessie van 30 minuten
€ 120,51
Dubai: 30-minuten flyboarden met uitzicht op Burj Al Arab
€ 101,74
Meer tickets

Prijs flyboarden Dubai

Hoverboard DubaiDe kosten voor het flyboarden bedragen 300 AED.

Voor deze prijs kun je ongeveer 20 minuten flyboarden. Naast het flyboarden kun je ook hoverboarden. Dubai is wat dat betreft voor vele soort watersporten zeer geschikt, dus naast het flyboarden kun je ook bijvoorbeeld waterskiën, wakeboarden, duiken of jetskiën.

SeaRide Dubai is het enige gekwalificeerde Jetski en Flyboard verhuurbedrijf in de stad en is gevestigd bij Jumeirah Harbor.

Flyboarden is mogelijk vanaf 18 jaar en ouder.

Openingstijden

Bij SeaRide Dubai kun je van 10:00 tot 12:00 en van 15:00 - 17:00 terecht om te flyboarden. 

Gesloten op zondag en maandag.

 

Officiële website SeaRide Dubai ➜

 

Recreatie in Dubai

Zoeken