Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Emirates officiële sponsor voor Real Madrid voor komende 5 jaarReal Madrid is een vijfjarige sponsorovereenkomst overeengekomen met de in Dubai gevestigde luchtvaartmaatschappij Emirates, zo meldt de Spaanse voetbalclub tijdens een evenement in het Bernabeu stadion.

"We zijn bijzonder blij deze samenwerking aan te kondigen tussen de twee internationale merken die toonaangevend zijn in hun vakgebied" ,aldus Real-voorzitter Florentino Perez tegen vertelde verslaggevers.
Ik geloof dat we aan het begin staan van een intense relatie."

Verschillende spelers van het eerste team van Real Madrid woonde de bijeenkomst bij, op uitzondering van trainer Jose Mourinho; die was in Nyon om in beroep te gaan tegen een straf van de UEFA. De club zal een promotionele tour door Engeland en vervolgens China houden om beide merken en de samenwerking te promoten.

Emirates is een officiële FIFA World Cup sponsoring-partner en met een aantal andere voetbalteams sponsoring-deals, waaronder shirtsponsor van Arsenal en AC Milan. Bij de club uit Londen is het zelfs zo dat het stadion de naam van de luchtvaartmaatschappij bevat.

Meer over Dubai

Zoeken