Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Airbus A380 Simulator DUbaiIn Dubai kun je in een Airbus A380 simulator vliegen alsof je écht de piloot bent van dit enorme vliegtuig. De Airbus A380 Simulator Experience is te vinden in de Dubai Mall, de grootste shopping mall ter wereld. De simulator bestaat uit de kop van het vliegtuig dat half uit de grond steekt.

Op grote HD-schermen krijg je 30 minuten de tijd om, met behulp van een gediplomeerde instructeur, een Airbus A380 te laten opstijgen, in de lucht te houden en natuurlijk weer veilig te laten landen.
Je kunt kiezen uit de 12 drukste luchthavens ter wereld, waaronder natuurlijk Dubai International Airport. Je kunt zelfs over de grachten van Amsterdam vliegen! Daarnaast kun je uit verschillende weersomstandigheden kiezen.

Om de Airbus A380 simulator te besturen hoef je niet een pilotenopleiding te hebben afgerond en/of al vele vlieguren gemaakt te hebben, want door de goede begeleiding kan iedereen zich even de piloot van een Airbus A380 voelen. Als je even geen zin hebt om zelf te vliegen, dan ga je op een stoeltje op de volgende rij zitten, want het is mogelijk om met maximaal vijf personen tegelijk te vliegen in de Airbus A380.

Waar je ook heen vliegt, het wordt een vliegreis ervaring om nooit te vergeten!

Openingstijden Airbus A380 Simulator Experience

De Airbus A380 Simulator Experience is te vinden in de Dubai Mall en de openingstijden zijn dus afhankelijk van deze shopping mall:

  • Zondag t/m donderdag: 10:00 – 22:00
  • Donderdag t/m zaterdag: 10:00 – 00:00

In de Dubai Mall vind je op de begane grond de Airbus A380 simulator, naast de Emirates Official Store en tegenover de Timberland store.

Prijzen Airbus A380 Simulator

De toegangsprijzen voor de A380 Simulator variëren op basis van de dagen/dagdelen.

  • Zondag t/m donderdag (10:15 tot 12:15) 325 AED
  • Zondag t/m donderdag (12:15 tot 22:15) 375 AED
  • Zondag t/m donderdag (22:45 tot 11:15) 325 AED
  • Vrijdag en zaterdag: 375 AED

The Dubai Mall

The Dubai MallThe Dubai Mall is de grootste shopping mall van Dubai en ter wereld. Naast de honderden winkels en internationale merken die er te vinden zijn, kun je er nog veel meer doen.

Na een leuk dagje shoppen kun je bijvoorbeeld bij de food courts waar je tientallen restaurants en fastfood ketens vindt.

Als je de Airbus A380 simulator bezocht hebt, kun je ook nog het grootste aquarium ter wereld bewonderen en zelfs schaatsen op een indoor ijsbaan!

 

The Dubai Mall ➜

 

Meer recreatie in Dubai

Zoeken