Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Paramotoring DubaiIn Dubai is paramotoringen een van de nieuwste extreme sports die tot de mogelijkheden van echte waaghalzen behoort.

Paramotering wordt ook wel powered paragliding genoemd. Als je ooit aan paragliding hebt gedaan dan weet je hoe avontuurlijk en heerlijk het is om te zweven in de lucht.

Bij paramotering in Dubai heb je een paramotor op je rug en maak je gebruik van een glijscherm die ook gebruikt wordt bij paragliding.

Het grote voordeel van paramotering ten opzichte van paragliding is dat je vaker kunt vliegen en op meer verschillende locaties. Voor paragliding en paramotering is Dubai zeer geschikt, aangezien het bijna altijd mooi en rustig weer is.

Paramotoring Dubai

Zowel paragliding als paramotering in Dubai is mogelijk bij The Dubai Paragliding Club. Bij deze vliegclub kun je paramotering trainingen volgen.

ParamotoringHet is mogelijk om in 3-5 dagen te leren hoe je moet omgaan met een paramotor. Aan het eind van je vakantie in Dubai is paramotering dus een geweldige afsluiting van je vakantie!

Tijdens deze paramotering training zul je leren vliegen met een Paramotor, maar ook kennis op doen over de motor en krijg je alles te weten over lancering- en landingstechnieken en de beperkingen van het luchtruim te weten komen.

Er is een paramotor flight simulator waarmee je kunt oefenen. In totaal heb je zo'n 20 uur aan lessen nodig voordat je de lucht in mag met een paramotor.

Prijs paramotering

  • 5000 AED per paramotoring training

Locatie


Dubai Paragliding Club officiële website ➜

Recreatie in Dubai

Zoeken