Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Koffers en bagage opslaan in Dubai In Dubai kun je op verschillende manieren tijdelijk je koffers en bagage opslaan als je bijvoorbeeld de stad wil gaan bezoeken.

Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij een overstap in Dubai of als je op de laatste dag van je vakantie vroeg moet uitchecken in het hotel en je vlucht pas in de avond vertrekt.

Ontdek Dubai.NL zet een aantal mogelijkheden op een rij waar je koffers en andere bagage kunt opslaan in Dubai zodat je nog lekker een dag of dagdeel in de stad kunt bezoeken en je handen vrij hebt!

Bagage op vliegveld Dubai

Er zijn twee vliegvelden in Dubai, waarbij Dubai International Airport het meeste wordt gebruikt.

Op vliegveld Dubai International Airport biedt de vliegmaatschappij Emirates (Terminal 3) de mogelijkheid om je koffers en bagage op te slaan tegen een gering tarief (25 AED voor 12uur). Je koffers/bagage wordt dan veilig opgeslagen. 

Al Maktoum International Airport is een relatief nieuw vliegveld en heeft nog geen mogelijkheden om bagage op te slaan.

Bagage/koffers in de shopping malls opslaan

Shopping Malls DubaiIn Dubai zijn tientallen shopping malls te vinden met tientallen winkels, bezienswaardigheden, recreatieve activiteiten en eetgelegenheden.

Een bezoek aan deze shopping malls is een goede invulling om een dag te besteden, aangezien je er veel te zien en te doen hebt. Daarnaast kun je ook goed eten en drinken in de aanwezige foodcourts. Een aantal shopping malls bieden ook de mogelijkheid om koffers en bagage op te slaan.

The Dubai Mall is de grootste shopping mall van Dubai (en tevens de wereld). De Conciergie Lounge op de begane grond in de Dubai Mall biedt de mogelijkheid om je koffers en bagage de hele dag op te slaan. De kosten hiervan zijn 70 AED per dag.

In de Mall Of the Emirates kun je zelfs gratis bij de Customer Service Desk (eerste verdieping) je koffers en bagage opslaan!

 

Shopping Malls in Dubai ➜

 

Bagage service in hotels

De meeste hotels in Dubai bieden veelal ook de mogelijkheid om tijdelijk bagage op te slaan in het hotel. Dit is vaak zelfs mogelijk nadat je bent uitgecheckt. Vraag hiervoor bij de receptie naar de mogelijkheden. In enkele gevallen kan er een klein bedrag als vergoeding gerekend worden, maar in de meeste gevallen zal dit kosteloos zijn.

Eventueel in combinatie met een aanwezige shuttleservice kun je op deze manier perfect de laatste dag van je vakantie in Dubai besteden, zonder dat je met je zware koffers hoeft te lopen!

Tussenstop in Dubai

Vliegveld DubaiAls je een tussenstop in Dubai gaat maken, vanwege een vliegreis naar Azië, Australië of Nieuw-Zeeland of vanwege een cruise, dan kun je de overweging maken om de stad te bezoeken. Bij de hierboven beschreven locaties kun je je koffer

Via Ontdek Dubai.NL vind je een aantal handige tips voor een tussenstop in Dubai waaronder de dichtstbijzijnde bezienswaardigheden zoals de shopping malls, vervoer met een taxi of openbaar vervoer, de koers van de munteenheid (Dirham) en leuke eetgelegenheden.

 

Tussenstop in Dubai ➜

 

Meer tips over Dubai

Zoeken