Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Indoor Skydive DubaiBij Inflight Dubai kun je indoor skydiven alsof je vanuit een echt vliegtuig op vele kilometers hoogte met een parachute naar beneden springt.

De windtunnel in Dubai is de grootste en hoogste windtunnel ter wereld. De tunnel is in doorsnee maar liefst 5,03 meter breed en heeft een hoogte van 20,73 meter. De wind die door het de tunnel waait heeft een snelheid van 282 km per uur!.

Voor echte waaghalzen die het gevoel van gewichtloosheid willen beleven, is skydiven bij Inflight Dubai een echte aanrader!

Indoor Skydiven - Inflight Dubai

Bij Inflight Dubai zijn professionele en gediplomeerde instructeurs aanwezig, moderne faciliteiten en de meest geavanceerde windtunnel om het skydiven goed onder de knie te krijgen.

Je kunt eigenlijk al binnen een paar minuten leren hoe je moet skydiven bij Inflight Dubai. Skydiven in een windtunnel zorgt voor nagenoeg het zelfde gevoel als bij het springen uit een vliegtuig. Hierdoor is indoor skydiven geliefd bij alle skydivers in de wereld aangezien je dezelfde gewichtloosheid, snelheid en adrenaline voelt als bij het echte skydiven.

Voordat je mag skydiven moet je een een veiligheid- en informatie brieving volgen. Zodra je een brieving hebt gehad, kun je in de aanwezige kleedkamers je vliegpak aantrekken. Daarnaast krijg je speciale veiligheidsbrillen en een helm.

Het is belangrijk om je zakken leeg te maken en sieraden af te doen. Daarnaast is het van belang om veterschoenen aan te hebben. Slippers, sandalen of open schoenen zijn verboden. Je kunt eventueel ook schoenen huren bij Inflight Dubai.

Indoor Skydiven DubaiLocatie

Inflight Dubai is op ongeveer 35 minuten rijden gelegen bij het Skydive Dubai Desert Campus, waar je naast het indoor skydiven ook echt met een vliegtuig kunt skydiven.

Neem hiervoor de E66 (Dubai - Al Ain Road) voorbij de Dubai Outlet Mall en de Camel Racing Club om bij Inflight Dubai aan te komen.

Openingstijden

Inflight Dubai is elke dag geopend van 09:00 - 21:00

Prijs

Indoor skydiven is wel aan de prijzige kant. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. 

Zo is er een speciaal 'learn to fly'-pakket waarmee je 5 x 2 minuten kunt skydiven. De prijs hiervoor is 1048 AED.

Als je met twee personen tegelijk en aan elkaar bevestigd (buddy skydiven) dezelfde les neemt dan zit er een korting aanverbonden. Ditzelfde geldt voor het familiepakket.

 

Officiële website Inflight Dubai ➜ 

 

Recreatie in Dubai

Zoeken