Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Dune Buggy DubaiIn de woestijn van Dubai is buggy rijden een zeer populaire activiteit tijdens een woestijnsafari

Dune Buggy zoals de voertuigen officieel worden genoemd, zijn kleine raceauto's met dikke banden om zo perfect door het mulle woestijnzand te rijden.

Het is een geweldig avontuur tijdens een woestijnsafari, want deze woestijn buggies hebben maar liefst 110 pk waardoor je flink door de woestijn kunt scheuren! Je kunt in Dubai zelf buggy rijden of onder begeleiding van een chauffeur de woestijn intrekken. Er zijn buggy's voor een of twee personen en beide zijn een even leuk om te doen.

Het is vrij eenvoudig om te rijden in een woestijnbuggy, ook al heb je nog nooit auto gereden. De buggy's in Dubai zijn allen automaten en je hoeft dus niet te schakelen. Zelfs als je vastzit in het zand dan is er een team aanwezig om je los te trekken met een pick-up truck.

In Dubai is een parkour van 10km uitgestippeld die speciaal bedoelt is een avontuur met een buggy. Dubai is daarom een van de beste locaties als je wil racen.

Buggy rijden in Dubai

Buggy rijden in Dubai
Dubai: Rode Duinen Woestijn, Duin Buggy Rit & BBQ Buffet Diner
€ 115,23
Dubai: Extreem Red Dune Buggy Woestijnsafari Avontuur
€ 115,23
Dubai: buggysafari duinen met ophaal- en terugbrengservice
€ 149,91
Meer tickets

Dune Buggy in Dubai

Buggy rijden in de woestijn DubaiEr zijn in Dubai verschillende touroperators waarmee je in een buggy kunt rijden door de woestijn. Via Ontdek Dubai.NL kun je alvast gemakkelijk en veilig tickets boeken om daarmee je reservering vast te leggen.

Zo kun je in de ochtend en aan het eind van de middag een tour boeken. De woestijn in Dubai is overdag te warm om er rond te rijden, maar in de ochtend en avond is het prima uit te houden. 

Een aanrader is bijvoorbeeld om in de ochtend hier gebruik van te maken, aangezien je dan ook tegelijkertijd kunt genieten van een prachtige zonsopkomst in de woestijn. Vergeet daarom niet om ook je foto- of videocamera mee te nemen en dit bijzondere tafereel vast te leggen!

Bij de meeste aanbieders van buggy tours in Dubai kun je ook kiezen uit andere voertuigen zoals 4x4 (4WD) auto's of huur bijvoorbeeld een quad om daarmee door over de zandheuvels te scheuren. Daarnaast kun je een buggyrit ook combineren met een ritje op een kameel of een complete woestijnsafari.

Kortom, een avontuur met veel spanning en sensatie in een unieke omgeving!

 

Woestijnsafari tickets ➔

 

Recreatie in Dubai

Zoeken