Dubai

Dune Buggy DubaiIn de woestijn van Dubai is buggy rijden een zeer populaire activiteit tijdens een woestijnsafari

Dune Buggy zoals de voertuigen officieel worden genoemd, zijn kleine raceauto's met dikke banden om zo perfect door het mulle woestijnzand te rijden.

Het is een geweldig avontuur tijdens een woestijnsafari, want deze woestijn buggies hebben maar liefst 110 pk waardoor je flink door de woestijn kunt scheuren! Je kunt in Dubai zelf buggy rijden of onder begeleiding van een chauffeur de woestijn intrekken. Er zijn buggy's voor een of twee personen en beide zijn een even leuk om te doen.

Het is vrij eenvoudig om te rijden in een woestijnbuggy, ookal heb je nog nooit auto gereden. De buggy's in Dubai zijn allen automaten en je hoeft dus niet te schakelen. Als zelfs als je vastzit in het zand, dan is er een team aanwezig om je los te trekken met een pick-up truck.

In Dubai is een parcour van 10km uitgestippeld die speciaal bedoelt is een avontuur met een buggy. Dubai is daarom een van de beste locaties als je wil racen.

Dune Buggy in Dubai

Buggy rijden in de woestijn DubaiIn Dubai kun je Dune Buggy rijden via Explorer Tours. Hier kun je in de ochtend en aan het eind van de middag een tour van een halve dag boeken. De woestijn in Dubai is overdag te warm om er rond te rijden, maar in de ochtend en avond is het prima uit te houden.

Prijzen Dune Buggy

  • Buggy voor 1 persoon: 500 AED
  • Buggy voor 2 personen: 395 AED per persoon

Locatie

  • 5th Street, Umm Ramool (vlak bij vliegveld Dubai Airport)

 

Officiële website Explorer Tours ➜

 

Recreatie in Dubai

Ontdek Dubai.NL

Openen