Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Al Mamzar ParkAl Mamzar Park is een recreatiepark in Dubai.
Het park heeft een oppervlakte van 106 hectare en biedt een barbecue plekken, prive-chalets om te huren, zwembaden, eten, strand en veilige lagune, een mooie trein en vele speeltuinen.

Achtergrondmuziek wordt gedurende de dag door het hele park gespeeld en er zijn gezellige gras picknicken plekken.Het ligt op ongeveer 5 km na de afslag naar Hamriya Port.

Als een van het strandparken, onderscheidt het zich door zijn enorme ruimte en de unieke ligging aan het gouden zandstrand, evenals de recreatieve gebieden binnen dit prachtige park.

Een aantal van de onderscheiden diensten van A1 Mumzar Park zijn de moderne airconditioning bungalows, die voor dagelijks gebruik als barbecue gebieden dienen en douches hebben. Een totaal van 15 bungalows zijn bedoeld voor verhuur en bevinden zich op het strand nummer 4.

Een verscheidenheid van spelletjes voor kinderen zijn verspreid rond het park, waar de moderne sleeën, klimmen en opknoping items beschikbaar zijn, in aanvulling op een atletische oefenterrein voor volwassenen omringd door palmbomen dicht bij de bungalows.

Drie hoofdingangen zijn er bij het park, een voor auto's en twee voor het publiek. Een externe parkeergelegenheid is ingesteld op 1200 auto's en een interne is geschikt voor 460 auto's. Een restaurant is aanwezig in het park naast de tien snackhouses, die verspreid zijn over het park. Bezoekers kunnen de verschillende recreatiegebieden bereiken met behulp van panelen en borden.


Toegangsprijzen

Auto entree:

  • 30 Dirham + 5 Dirham p.p

Grote chalet: 

  • 200 Dirham

Kleine chalet:

  • 150 Dirham

Zwembad:

  • 10 Dirham volwassenen,
  • 5 Dirham kinderen

Meer recreatie in Dubai

Zoeken