Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Town Centre JumeirahAls u op zoek bent naar een stress-free winkelomgeving, dicht bij het strand, dan is Town Centre Jumeirah echt iets voor u.

Town Centre Jumeirah, het winkelcentrum - Just For You, is gepositioneerd als een dienst mall biedt eersteklas winkels om te winkelen, te ontspannen en te dineren. Er zijn meer dan 40 winkels en aanvullende voorzieningen bovendien is er een handige ondergrondse parkeergarage. Kies van eten en drinken tot cadeautjes, huishouden, kleren, beauty en huidverzorging producten.

Town Centre Jumeirah is ontworpen rond palmbomen, fonteinen en een food court, dat een ontspannen en rustige sfeer. Helder, open en ruim, ligt dit winkelcentrum op slechts enkele minuten van haar zuster winkelcentrum, Mercator, dat je een onvergetelijke Italiaanse ervaring geeft.

Gunstig gelegen in het beroemde Jumeirah Beach Road, Town Centre Jumeirah biedt een volledig stress-free winkelen milieu en ervaring voor de bewoners van Jumeirah en toeristen die verblijven in vele nabijgelegen Dubai exclusieve resorts aan het strand.

Shopping malls in Dubai

Meer shopping malls in Dubai

Zoeken