Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Arabian Center MallDe Arabian Center Mall ligt in op de Al Khawaneej Road in de wijk Mirdiff en is wellicht een zegen voor de bewoners in het gebied.

Het heeft meer dan 175 internationale merken, variërend van kleding, meubels, elektronica, mode en speelgoed, met inbegrip van H & M, New Look, Mango, Splash, Top Shop, Next, Alcott, Parijs Galerie, Shoe Mart, Homes R Us, World Mart Hypermarkt en Fun City oa. Het heeft ook een volledig digitale bioscoop met 8 scherm, banken, kinderen crèches en de gezondheids-en medische centra.

Bij de lancering van het nieuwe winkelcentrum, Mr Jayant Ganwani, CEO, Lals Group, verklaarde: ”Na het grootse succes Lamcy Plaza heeft ontvangen in Dubai, zijn we zeer optimistisch over onze nieuwe onderneming - Arabian Center Mall.

Het winkelcentrum is een allesomvattende leuke bestemming om high-end retail merken, bioscopen, restaurants, medische voorzieningen, woninginrichting, speelgoed en spelletjes en een supermarkt, die voldoet aan de verwachtingen van individuen en gezinnen“.

Shopping malls in Dubai

Meer shopping malls in Dubai

Zoeken