Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Watervliegtuig tickets DubaiEen bijzondere manier om je te verplaatsen in Dubai is per watervliegtuig. Hiermee kun je verschillende vliegtochten maken om Dubai op een van de beste manieren te ontdekken: vanuit de lucht!

Overige tickets ➔

Prijs
Cijfer
Reviews

Populaire tickets

Een watervliegtuig behoort tot een van de vele mogelijkheden die Dubai biedt om het Emiraat te ontdekken. Bekijk hieronder de populairste tickets

 • Luchtballon vlucht

  Luchtballon vlucht

 • Helikoptervlucht Dubai

  Helikoptervlucht Dubai

 • Privevervoer Dubai

  Privevervoer Dubai

Via Ontdek Dubai.NL kun je tickets en toegangskaartjes bestellen voor een vlucht met een watervliegtuig. Op deze manier ben je alvast verzekerd van je vlucht en kun je dit combineren met andere activiteiten tijdens je vakantie in dit bijzondere Emiraat. Dubai is vanuit de lucht fabelachtig om te bewonderen.

Je kunt langs de meest iconische gebouwen bekijken zoals de Burj Khalifa of Burj Al Arab. Ook het palmeiland The Palm Jumeirah en de eilanden groep The World kun je vanuit een watervliegtuig heel goed ervaren. Je kunt ook met een watervliegtuig naar Abu Dhabi vliegen.

In dit Emiraat is ook veel te zien en te doen, zoals een bezoek aan het F1-circuit en Ferrari World of bijvoorbeeld de grote Moskee. Er zijn ook tickets te bestellen om met een watervliegtuig de zonsopgang te zien in combinatie met een cruise / boottocht over de Dubai Creek. Zo heb je een geweldige dag uit!

Watervliegtuig vlucht tickets

Voor het boeken van een watervliegtuig vlucht over Dubai en/of naar Abu Dubai vind je hieronder verschillende tickets. Een watervliegtuig is bijzonder vliegtuig en is een geweldige belevenis om mee te maken.

 

Voordelen online tickets bestellen

De tickets voor een vlucht met een watervliegtuig in Dubai kun je het beste online boeken via Ontdek Dubai.NL, want op deze manier profiteer je namelijk van een aantal handige voordelen:

 • Een unieke manier om Dubai te ontdekken!
 • Ongekende ervaring - toegangskaartjes hiervoor betekenen een ongekende ervaring!
 • Ultieme beleving - een ticket hiervoor is een ongekende beleving!
 • Vakantieherinnering - een activiteit als deze is een blijvende herinnering om lang na te genieten
 • Vakantiegevoel - je hebt echt het gevoel op vakantie te zijn
Zoeken