Dubai

Helikoptervlucht ticket DubaiDubai is een bijzonder emiraat en vanuit de lucht zul je dat helemaal ervaren! Een helikoptervlucht over Dubai is dé manier om een fantastische ervaring en beeld van deze indrukwekkende stad te krijgen.

Ontdek Dubai.NL biedt een overzicht van de verschillende vluchten die je met een helikopter kunt maken over Dubai. De tickets en toegangsbewijzen kun je eenvoudig en veilig online bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten entreebewijzen; van regulier vervoer tot een geweldige helikoptertour boven deze stad in de woestijn. 

Bij de meeste helikopter tickets word je vanaf je hotel opgehaald naar desbetreffende locatie. Vervolgens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie alvorens je het luchtruim ingaat.

Helikopter over Dubai

Een helikoptervlucht over Dubai is een geweldige belevenis om nooit te vergeten. Je vliegt langs alle iconische en bijzondere bouwwerken zoals de Burj Al Arab of Burj Khalifa. Je kunt hier tickets en toegangskaartjes bestellen voor korte en langere helikoptertours over Dubai. Naast de bijzondere gebouwen kun je ook over de stranden over de oude wijken van Dubai vliegen.

Het Palmeiland in Dubai mag natuurlijk bij je helicoptervlucht niet ontbreken. Dit kunstmatige eiland is met name van bovenaf erg goed te bekijken en je zult versteld staan van de omvang van het eiland. De helikoptervluchten boven Dubai voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen.

Helikopter tickets

Bekijk hieronder het overzicht van helikoptervluchten en tickets die je kunt boeken voor een geweldige avontuur en een belevenis om nooit te vergeten!

Sorteren op prijs
Compacte weergave

Dubai helikoptertour
Dubai helikoptertour
12 minuten
Dubai-combi: helikoptervlucht en stadstour
Dubai-combi: helikoptervlucht en stadstour
5 uur 30 minuten
Helikoptervlucht in Dubai
Helikoptervlucht in Dubai
15 of 25 minuten
Dubai-combi: helikoptervlucht en ervaring in een woestijnkamp per 4x4
Dubai-combi: helikoptervlucht en ervaring in een woestijnkamp per 4x4
1 dag
Helikoptervlucht in Dubai
Helikoptervlucht in Dubai
15 of 25 minuten

 

Voordelen online tickets bestellen

De tickets voor de helikoptervluchten boven Dubai kun je het beste online en voor je vakantie alvast boeken. Dit heeft een aantal grote voordelen:

 • Bespaar geld; online kun je vaak goedkopere tickets kopen.
 • Vakantieherinnering - een activiteit als deze is een blijvende herinnering om lang na te genieten
 • Droomvakantie - maak van je vakantie een droomvakantie!
 • Ultieme beleving - een ticket hiervoor is een ongekende beleving!
 • Een unieke manier om Dubai te ontdekken!

Populaire tickets

Een helicoptervlucht is een van de vele bijzondere dingen die je in Dubai kunt doen. Bekijk hieronder het overzicht van andere populaire tickets en entreebewijzen.

 • Luchtballon tickets Dubai

  Luchtballon tickets Dubai

 • Vervoersmiddelen huren

  Vervoersmiddelen huren

 • Watervliegtuig huren

  Watervliegtuig huren

Ontdek Dubai.NL

Openen