Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Vakantie maanden Dubai

Wat is de beste maand om op vakantie naar Dubai te gaan?

Wat is de beste maand om naar Dubai te gaan? Welke periode is Dubai aangenaam qua temperatuur om te verblijven? In welke maanden van het jaar zijn de leukste evenementen en activiteiten in Dubai te beleven?

Op Ontdek Dubai.NL vind je antwoord op al deze vragen! Voor elke maand vind je informatie over het weer zoals de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren en de temperatuur van de zee.

Gemiddelde temperatuur Dubai

15 - 45 °C

Zonuren in Dubai

Zonuren

8 - 10 uur 

Kans op regen

< 1%

Kans op zon Dubai

Kans op zon

64 - 92 %

 

Beste maand voor een vakantie naar Dubai

Regen is in een aantal maanden van het jaar zeer schaars , maar ook Dubai heeft dagen dat het regent en bewolkt is. Daarom vind je per maand informatie over de neerslag en kans op bewolking per maand. 

Bekijk per maand het overzicht van goedkope hotels, vliegtickets en bezienswaardigheden in Dubai. Verder vind je er nuttige tips voor een vakantie in Dubai en bijzondere evenementen, festivals, parades en shows er georganiseerd worden! 

Hieronder vind je per maand alle informatie om goed voorbereid op vakantie te gaan naar Dubai!

 

Januari   Februari   Maart   April   Mei   Juni

 

Juli   Augustus   September   Oktober   November   December

 

Zonvakantie: wanneer is de beste periode om naar Dubai te gaan?

Beste maand naar Dubai

De beste periode om een vakantie naar Dubai te boeken is van oktober t/m april. In deze periode is het 'winter' in Dubai, maar dat betekent niet dat je een dikke winterjas, mutsen en handschoenen mee hoeft te nemen!

In Dubai ligt de temperatuur altijd boven de 20 graden, maar in deze maanden van het jaar is het goed uit te houden door een koelere bries die over het land gaat vanwege een hoge drukgebied dat vanuit het noorden komt.

De meeste toeristen bezoeken Dubai in de maanden november, december, januari of februari. Toch zijn ook de maanden oktober (herfstvakantie), maart (voorjaarsvakantie) en april aan te bevelen om Dubai te bezoeken, aangezien het met name in de ochtend en avond heerlijke aangenaam weer is.  

In de overige maanden van het jaar kan het extreem warm worden in Dubai. Hierbij worden temperaturen bereikt tussen de 40 en 50 graden en daarbij is er een hoge luchtvochtigheid.  

 

Zoeken