Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Trouwen in DubaiTrouwen in Dubai maakt, door de zeer unieke gelegen locatie, de mooiste dag van uw leven nóg specialer en compleet!

Aan de ene kant zorgen de romantische Arabische kenmerken voor sprookjesachtige sferen en aan de andere kant is Dubai een van de meeste luxe, hypermoderne steden ter wereld.

Ceremonie locatie

Er zijn vele mooie locaties in Dubai waar de ceremonie gehouden kan worden. Op vele plekken langs de Dubai Creek zijn prachtige groene grasvelden te vinden. Het hagelwitte strand van Dubai is ook een speciale locatie of wat te denken van het beroemde Atlantis Hotel.

Overnachting en vervoer

Natuurlijk hoort een een prachtig hotel om de huwelijksnacht in plaats te laten vinden. Er zijn vele luxe hotels en spa resorts in overvloed gelegen aan het strand en bij de belangrijkste bezienswaardigheden.

Dubai staat ook bekend om de unieke en exotische auto's die er rond rijden. Qua vervoer zijn er dus vele mogelijkheden zoals limousines, eem helicopter, watervliegtuig of een kameel!

Weddingplanner

Om de bruiloft tot stand te laten komen, in goede banen te laten leiden en om er voor te zorgen dat dat iedereen de dag van zijn of haar leven krijgt, is het aan te bevelen om een 'weddingplanner' hiervoor in te schakelen.

Weddingplanner Het Bruidsmeisje zorgt er voor dat de trouwdag tot in de puntjes geregeld wordt. Daarnaast wordt zorg gedragen voor alle contacten/papierwerk met locaties en leveranciers, fotografie en het opstellen van een draaiboek.

Informatie over trouwen in het buitenland door Weddingplanner Het Bruidsmeisje

Zoeken