Dubai

Touroperator DubaiOntdek Dubai.NL kan u een geschikte touroperator aanbevelen die u op verschillende manieren van dienst kan zijn tijdens uw verblijf in Dubai.

Dubai Private Tour is een gecertificeerd touroperator met 5 jaar ervaring gericht op verschillende tours en safari's in Dubai. Een voorbeeld hiervan is de 'sight seeing tour', waarin u alle belangrijke plaatsen en bezienswaardigheden in Dubai aandoet.

Tevens biedt Dubai Private Tour een 'adventure tour' aan waarbij u verschillende mogelijkheden heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld een 'desert safari' (woestijn safari) maken met een Hummer, Quad rijden in de woestijn, een ballonvlucht maken of kameel rijden. Verder biedt Dubai Private Tour ook andere activiteiten zoals diepzee vissen, een 1 of meerdaags bezoek aan Ferrari World in Abu Dhabi of een romantisch diner op een traditionele Arabische boot in de Dubai Creek beter bekent als een Dhow-cruise.

Naast bovengenoemde activiteiten biedt Dubai Private Tour nog vele diverse activiteiten aan die afgesteld kunnen worden op uw wensen. Ook kunt u bij Dubai Private Tour ook terecht voor het huren van een auto, limousine, bus of ander vervoersmiddel.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Dubai Private Tour.

Ontdek Dubai.NL

Openen