Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Touroperator DubaiOntdek Dubai.NL biedt een overzicht van geschikte (privé-) touroperators die je op verschillende manieren van dienst kan zijn tijdens een verblijf in Dubai.

Er zijn verschillende gecertificeerd touroperators ervaring gericht op verschillende prive tours en safari's in Dubai. Een voorbeeld hiervan is de sight seeing tour, waarin alle belangrijke plaatsen en bezienswaardigheden in Dubai aandoet.

Daarnaast zijn er adventure tours of bijvoorbeeld desert safari tours (woestijn safari) maken met een Hummer, Quad rijden in de woestijn, een ballonvlucht maken of kameel rijden. Verder kun je denken aan activiteiten zoals diepzee vissen, een 1 of meerdaags bezoek aan Ferrari World in Abu Dhabi of een romantisch diner op een traditionele Arabische boot in de Dubai Creek beter bekent als een Dhow-cruise.

Bij een aantal privé tours en rondleidingen is ook een privé chauffeur aanwezig, zodat je overal naar toe wordt gebracht en ook zelf niet meer voor vervoer hoeft te zorgen.

Op deze manier leer je alles over Dubai en de Emiraten kennen en zul je geen van belangrijkste bezienswaardigheden en activiteiten te hoeven missen!

Prive tour Dubai reserveren

Via Ontdek dubai.NL vind je een overzicht van allerlei soorten prive tours die je alvast gemakkelijk en veilig online kunt boeken

Tours en rondleidingen

Tours en rondleidingen
Dubai Marina: privéboottocht & sightseeing Palm Jumeirah
€ 230,49
Dubai Airport (DXB): privétransfers bij aankomst en vertrek
€ 45,91
Dubai: Privétour met zelfsturende SeaKart Jet Ski Rondvaart
€ 71,43
Meer tickets

Zoeken