Ontdek Dubai
Nieuw: Ontdek Dubai Magazine Bekijken

Ski Dubai tickets Een van de meest bijzondere attracties in Dubai is ongetwijfeld de indoor skibaan Ski Dubai. Terwijl de temperaturen buiten vaak boven de 30 graden zijn, kun je binnen in deze hal skiën bij een temperatuur dat ver onder het vriespunt ligt.

Overige tickets ➔

Prijs
Cijfer
Reviews

8,6956 reviews
Dubai: Piste-sessie van 2 uur of een hele dag in Ski Dubai
Dubai: Piste-sessie van 2 uur of een hele dag in Ski Dubai
2 uren, 1 dagen
8,8426 reviews
Dubai: Ski Dubai Snow Park Classic Pas
Dubai: Ski Dubai Snow Park Classic Pas
8,8208 reviews
Dubai: Ski Dubai Sneeuw Plus Pas
Dubai: Ski Dubai Sneeuw Plus Pas

Populaire tickets

Via OntdekDubai.NL kun je naast de toegangstickets voor Ski Dubai nog meer recreatieve tickets voor andere activiteiten in Dubai boeken. Bekijk hieronder de populairste tickets.

 • Woestijnsafari tickets

  Woestijnsafari tickets

 • Combinatie tickets

  Combinatie tickets

 • Recreatiepark Dubai

  Recreatiepark Dubai

Via Ontdek Dubai.NL kun je goedkoop en gemakkelijk alvast tickets en toegangskaartjes bestellen voor het skiën en snowboarden in Dubai. Hierdoor hoef je niet in de rij te staan en dit kan je ook nog vele euro's besparen!

Ski Dubai is geschikt voor jong en oud. Als je nog nooit op de latten of een snowboard hebt gestaan, kun je er eerst een oefensessie volgen, waarbij je de basisinstructies krijgt te leren. Daarna kun je met de skilift naar boven en vanaf verschillende hoogtes een helling proberen af te gaan. Er is ook een compleet snowpark voor de kinderen aanwezig en je kunt er in speciale banden van glijbaan glijden. Natuurlijk hoef je niet je wintersportkleding meenemen, want die kun je bij entree huren en zijn de bij tickets en toegangskaartjes inbegrepen.

In Ski Dubai worden ook dagelijks penguïn shows georganiseerd en ook hiervoor kun je tickets online bestellen. Deze prachtige dieren kun je voeren en zelfs mee zwemmen!

Ski Dubai tickets

De tickets voor Ski Dubai kun je hieronder vinden. Je hebt keuze uit verschillende toegangskaartjes en kunt bijvoorbeeld ook de penguins ontmoeten i.c.m. het skiën en snowboarden.

 

Voordelen online tickets bestellen

Als je via Ontdek Dubai.NL alvast je toegangskaarten voor Ski Dubai boekt dan kun profiteer je van een aantal voordelen:

 • Geen rijen - Je hoeft niet in de rij te staan, maar loopt zo door met je tickets in je hand!
 • Zekerheid - Je bent verzekerd van de gekozen activiteit of vervoer en je voorkomt teleurstellingen als entree tickets of toegangskaartjes zijn uitverkocht.
 • Voor de echte sportliefhebber een bijzondere bestemming!
 • Ultieme beleving - een ticket hiervoor is een ongekende beleving!
 • Bespaar geld; online kun je vaak goedkopere tickets kopen.
Zoeken